Skip links

ULAZNICE ZA GARDALAND

Vrijeme je za avanturu!

Bez obzira idete li u Gardaland organizirano ili u vlastitom aranžmanu, kod nas možete kupiti jednodnevne ulaznice za park.

Odličan rođendanski poklon za djecu i one koji se još uvijek osjećaju kao djeca.

CIJENA JEDNODNEVNIH ULAZNICA: 264,00 kn (35,50 EURcijena 2019. godine)
  • cijena je jednaka za odrasle i djecu
  • djeca niža od 1 metra visine ne plaćaju ulaznicu (visina se provjerava na ulazu)
  • ne prodajemo višednevne ulaznice, obiteljske ulaznice i kombinirane ulaznice (Gardaland park + Sealife)
  • ulaznice za akvarij Sea Life kupuju se direktno na kasi (predočenjem kupljene ulaznice za Gardaland park ostvaruje se popust na redovnu cijenu) – 5 EUR (plaćanje na kasi parka), 10 EUR (plaćanje na kasi akvarija Sea Life)
  • kupone s popustima (npr. iz Kellogs žitarica) moguće je iskoristiti isključivo prilikom kupnje ulaznica direktno na kasi Gardalanda
Ulaznice za 2023. godinu trenutno NISU u prodaji.

Ulaznice je moguće kupiti u našoj agenciji (plaćanje gotovinom ili karticama) te putem e-maila (plaćanje putem internet/mobilnog bankarstva – ulaznice dostavljamo u PDF formatu). Broj ulaznica je ograničen, stoga preporučamo da ulaznice zatražite minimalno tjedan dana prije planiranog posjeta parku, kako bi na vrijeme od dobavljača zatražili dodatne ulaznice u slučaju da ne možemo ponuditi zatraženi broj ulaznica.

S kupljenim ulaznicama ne idete na kasu, već direktno na ulaz gdje se skenira QR kod jedinstven za svaku ulaznicu. Ulaznice možete iskoristiti bilo koji dan, no valjanost ulaznica ističe na datum naznačen na ulaznicama.