Skip links

VENECIJA – BURANO – MURANO

POLASCI: 16.10., 23.10.2021.

Polazak autobusa iz Pule (kod Konzuma-ex Mercator) u 5:00 sati, Okreti u 5:20, Bonaci u 5:40, Poreča u 6:00 sati  i GP Kaštel u 6:35 sati. Slijedi ugodna vožnja kroz Sloveniju i Italiju preko Trsta prema Veneciji, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak na pristanište Punta Sabbioni. Po dolasku slijedi vožnja turističkim brodićem i obilazak otoka lagune. Plovidba lagunom do otoka Burano – otoka kuća, najživljih boja u cijeloj laguni i tradicionalnog središta izrade poznate venecijanske čipke. Prvo odredište je otok Burano – otok poznat po čipkarstvu i kućama najživljih boja u cijeloj laguni koje su ljudi gradili kako bi ribari u olujama lakše znali prepoznati svoje domove. Mnogima još ljepši od same Venecije, sa mnogobrojnim restoranima i slastičarnicama pruža savršen gastronomski užitak, a trgovine prepune kreativnih modnih detalja – čipkaste lepeze, romantični suncobrani te odjevni predmeti nikako vas neće ostaviti ravnodušnima. Potom slijedi plovidba do otoka Murano koji je svjetski poznat po izradi predmeta od stakla, a u maloj staklarskoj radnji pred vašim će očima umjetnici staklari predstaviti način izrade nimalo jednostavnih oblika bića i predmeta. Slijedi nastavak vožnje prema Veneciji .Iskrcaj s brodića i šetnja s pratiteljem do trga Sv. Marka. Nakon razgleda slijedi slobodno vrijeme za osobne programe, posjete muzejima, romantičnu šetnju bajkovitim uličicama i trgovima Venecije ili vožnju gondolom. Polazak iz Venecije oko 18 sati. Dolazak u Istru u kasnim večernjim satima.

CIJENA PO OSOBI: 240,00 kn

Djeca do 12 godina: 160,00 kn

CIJENA UKLJUČUJE:

 • prijevoz turističkim autobusom prema programu
 • licenciranog turističkog pratitelja
 • sve razglede prema programu
 • troškove organizacije i realizaciju putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • dodatno putno zdravstveno osiguranje
 • objekti koji se fakultativno posjećuju
 • sve što nije navedeno pod “cijena uključuje”
 • troškovi osobne prirode

OBAVEZNA NADOPLATA!

Transfer brodom Punta Sabbione – Murano – Burano – Venecija – Punta Sabbione – 21 EUR po osobi  (plaćanje pratitelju u busu)

Mogućnost ukrcaja:  Pula , Okreti, Poreč, Bonaci i GP Kaštel

Minimalan broj putnika za putovanje:  35 osoba

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili važeća putovnica

NAPOMENE:

 • Za ovo putovanje je potrebna tzv. digitalna potvrda odobrena od Europske Unije, koja će služiti kao dokaz o cijepljenju (s jednim od cjepiva koji su odobreni od EMU), dokaz od nedavno preboljenom virusu (ne duže od 6 mjeseci) ili negativnog PCR testa.
 • Za ovaj izlet se popunjava max do 80% kapaciteta autobusa.
 • U slučaju donošenja jedne od sljedećih mjera za putovanja unutar država članica Europske Unije za državljane Republike Hrvatske:
  – da za ulazak u odabranu destinaciju budu uvedene mjere poput obveznog testiranja na Covid-19 prilikom ulaska u zemlju ili karantene za državljane Republike Hrvatske,
  – obveze samoizolacije/karantene prilikom povratka u Republiku Hrvatsku iz odabrane destinacije,
  – obveze testiranja na virus Covid-19 prilikom povratka u Republiku Hrvatsku iz odabrane destinacije,
  – zabrane putovanja za državljane Republike Hrvatske u odabranu destinaciju,
  – bilo koja druga epidemiološka mjera od strane Stožera koja bi rezultirala nemogućnošću realizacije planiranog putovanja u odabranu destinaciju.
  Garantiramo povrat uplaćenih sredstava u punom iznosu u roku 7 radnih dana od otkaza putovanja od strane agencije.
ODGOVORNI ORGANIZATOR: SABINA TRAVEL d.o.o., putnička agencija, Nikole Tesle 8, 52440 Poreč

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti Sabina Travel