Skip links

SAJAM CVIJEĆA PORDENONE I SHOPPING TIARE & IKEA

POLASCI: 06.03., 12.03.2022.

Polazak iz Pule u 6:00 sati, Okreti u 6:20, Bonaci 6:40 i iz Poreča u 7:00, GP Kaštel u 7:35 . Vožnja sa usputnim zaustavljanjem i dolazak u Pordenone oko 10 sati. Posjet 41. po redu sajmu cvijeća Ortogiardino. Oko 15,00 sati polazak prema shopping centru Tiare/ Ikea u Vilessu. Slobodno za kupovinu do 19:00h kad je predviđen povratak prema Poreču. Dolazak u večernjim satima.

CIJENA PO OSOBI: 180,00 kn

Djeca od 5 do 12 godina: 110,00 kn

Minimalan broj prijavljenih putnika: 35 osoba

Mogućnost polaska: Pula, Okreti, Bonaci, Poreč  i GP Kaštel

CIJENA UKLJUČUJE:

  • prijevoz turističkim autobusom
  • pratitelja grupe
  • usluga organizacije i pripreme izleta
  • jamčevina turističkog paket aranžmana

CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • ulaznica za sajam: 6,00 EUR grupna za min 25 osoba (individualna 8 EUR) plaća se na licu mjesta, djeca do 12 godina ne plaćaju ulaznicu

VAŽNO:

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr.
Svatko tko ulazi u Italiju dužan je ispuniti Digitalni obrazac za lociranje putnika (dPLF).

NAPOMENE:

  • Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.
  • Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
  • Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa,  kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.
  • Za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
ODGOVORNI ORGANIZATOR: SABINA TRAVEL d.o.o., putnička agencija, Nikole Tesle 8, 52440 Poreč

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti Sabina Travel