Skip links

“PUT MEĐU KROŠNJAMA” ROGLA I LJUBLJANA

POLASCI: 28.08., 11.09., 26.09.2021.

Polazak iz Pule u 6 :00 (kod Konzuma), Okreti u 6:20 i  Poreča u 7:00 i GP Kaštel u 7:30 sati. Vožnja u smjeru Slovenije sve do Pohorja i Rogle poznatog skijališta i vikend-destinacije. Posjet šetnici „Pot med krošnjami“ , koja se nalazi na najvišem vrhu pohorskog gorja, na 1517 n/m. Kružna šetnica je duga preko 1 kilometar te sadrži 37 metara visok toranj s kojeg se pruža jedinstven pogled na stotine godina staru pohorsku šumu. Kako bi se zainteresirali i najmlađi, s tornja je moguće spustiti se 60 metara dugim toboganom . Obilazak šetnice je ujedno i edukativan zahvaljujući brojnim pločama koje sadrže informacije o okolnoj prirodi, šumi i njenoj zaštiti. Na nekoliko lokacija nalaze se i takozvana „adrenalinska stajališta“ na kojima djeca i odrasli mogu pokušati ravnotežu te testirati svoj strah od visine.  Nakon šetnje i uživanja u pogledu, okupljanje grupe i odlazak prema Trojanama gdje se možete zasladiti s njihovim poznatim krofnama i ostalim slasticama kao i domaćim tradicionalnim jelima. U dogovoreno vrijeme nastavljamo  vožnju do glavnog i najvećeg slovenskog grada – Ljubljane. Po dolasku slijedi šetnja gradom s voditeljem putovanja. Obilazak ćemo započeti ispred barokne zgrade Gradske vijećnice i dalje nastaviti šetnju starim gradom koji je poznat po svom jedinstvenom arhitektonskom izgledu kojeg krase barokne i secesijske građevine i djela arhitekta Jože Plečnika. Među ostalim znamenitostima koje ćete vidjeti ističemo: katedralu sv. Nikole, Zmajev most, Prešernov trg, Plečnikovo tromostovje. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme, te polazak prema  Istri. Predviđeni dolazak u večernjim satima.

CIJENA PO OSOBI: 280,00 kn

Djeca do 12 godina: 200,00 kn

CIJENA UKLJUČUJE:

 • prijevoz autobusom prema programu
 • razglede prema programu
 • voditelj putovanja
 • organizaciju i pripremu izleta
 • jamčevno osiguranje

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene
 • ulaznicu za Pot med Krošnjami,
 • troškove osobne potrošnje
 • putno osiguranje

OBAVEZNA NADOPLATA: ulaznica za Pot med krošnjami: 8,00 EUR / osoba (odrasle osobe); 7,00 EUR (djeca 3 – 14 godina, osobe starije od 65 godina)

Minimalan broj prijavljenih putnika:  30 osoba (u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo otkaza putovanja ili promjene cijene)

Moguć ukrcaj u Puli, Okreti, Poreč i GP Kaštel

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili važeća putovnica

NAPOMENE:

 • Za ovo putovanje je potrebna tzv. digitalna potvrda odobrena od Europske Unije, koja će služiti kao dokaz o cijepljenju (s jednim od cjepiva koji su odobreni od EMU), dokaz od nedavno preboljenom virusu (ne duže od 6 mjeseci) ili kao dokaz negativnog PCR testa .
 • U slučaju donošenja jedne od sljedećih mjera za putovanja unutar država članica Europske Unije za državljane Republike Hrvatske:
  – da za ulazak u odabranu destinaciju budu uvedene mjere poput obveznog testiranja na Covid-19 prilikom ulaska u zemlju ili karantene za državljane Republike Hrvatske,
  – obveze samoizolacije/karantene prilikom povratka u Republiku Hrvatsku iz odabrane destinacije,
  – obveze testiranja na virus Covid-19 prilikom povratka u Republiku Hrvatsku iz odabrane destinacije,
  – zabrane putovanja za državljane Republike Hrvatske u odabranu destinaciju,
  – bilo koja druga epidemiološka mjera od strane Stožera koja bi rezultirala nemogućnošću realizacije planiranog putovanja u odabranu destinaciju.
  Garantiramo povrat uplaćenih sredstava u punom iznosu u roku 7 dana od otkaza putovanja od strane agencije.
 • U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom Covid-19 prije putovanja, za vrijeme putovanja ili poslije putovanja primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije Sabina Travel!
 • Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.
 • Preporuka polica putnog zdravstvenog osiguranja.
 • Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
 • Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa,  kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.
 • Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate.
 • Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr.
ODGOVORNI ORGANIZATOR: SABINA TRAVEL d.o.o., putnička agencija, Nikole Tesle 8, 52440 Poreč

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti Sabina Travel