Skip links

NP PLITVIČKA JEZERA

POLAZAK: 23.10.2021.

PROGRAM IZLETA:

Polazak iz Pule u 6:00 ( kod Konzuma ), Okreti u 6:20 , Poreča u 7:00 , Pazin ( Etradex) 7:30 , Vrata Jadrana u 8:15 sati. Vožnja sa usputnim zaustavljanjima do NP Plitvička jezera. Po dolasku na Plitvice, slijedi razgled nacionalnog parka u trajanju od cca. 3 – 4 sata. Molim ponijeti udobnu odjeću i obuću! Područje Plitvičkih jezera, proglašeno nacionalnim parkom, ubraja se u najljepše prirodne znamenitosti Europe. To je šumoviti planinski kraj kroz koji se, jedno ispod drugog, niže šesnaest prekrasnih jezera i jezeraca kristalne modro zelene boje. Vodom ih pune rječice i potoci, međusobno su spojena pjenušavim kaskadama i šumnim slapovima. Po završetku šetnje Plitvicama slobodno vrijeme za vlastite razglede , ručak ili odmor u prirodi. U dogovoreno vrijeme sastanak grupe i polazak prema Istri. Dolazak je predviđen u večernjim satima.

CIJENA PO OSOBI: 230,00 kn

Djeca od 2 do 12 godina: 160,00 kn

Minimalan broj prijavljenih putnika:  35 osoba (u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo otkaza putovanja ili promjene cijene)

CIJENA UKLJUČUJE:

 • prijevoz autobusom prema programu
 • razglede prema programu
 • voditelj putovanja i licencirani vodič
 • troškove jamčevine, organizacije, prodaje i realizacije
 • PDV

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • troškove osobne potrošnje
 • ulaznicu za NP plitvička jezera

OBAVEZNA NADOPLATA KOD PRIJAVE:

 • ulaznica za NP Plitvička jezera, prema cjeniku Nacionalnog parka (grupna cijena): 100,00 kn/odrasli; 100,00 kn/studenti; 35,00 kn/djeca (7-18 godina); djeca do 7 godina i osobe s posebnim potrebama s invaliditetom preko 50% ne plaćaju ulaznicu). Za ostvarivanje studentskog popusta potrebno je predočiti valjanu studentsku iskaznicu.

MOGUĆNOST UKRCAJA:

Pula, Okreti, Poreč , Pazin, tunel Učka i Vrata Jadrana

NAPOMENA: Agencija naručuje ulaznice i vrši uplatu za grupu, a voditelj putovanja ulaznice preuzima na licu mjesta.

PREPORUKA: Udobna obuća i odjeća za posjet Nacionalnom Parku zbog blizine vode i mogućeg skliskog terena!

NAPOMENE:

 • Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.
 • Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
 • Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa,  kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.
 • Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate.
ODGOVORNI ORGANIZATOR: SABINA TRAVEL d.o.o., putnička agencija, Nikole Tesle 8, 52440 Poreč

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti Sabina Travel