Skip links

MUZEJ ČOKOLADE I ZOO ZAGREB

POLASCI: 04.09., 12.09., 18.09., 03.10.2021.

Polazak iz Pule u 7:00 (kod Konzuma), Okreti u 7:20, Poreča u 8:00, Pazin (Etradex) 8:30, Vrata Jadrana u 9:15 sati. Vožnja sa usputnim zaustavljanjima do Zagreba. Po dolasku odmah krećemo u posjet Zoološkom vrtu grada Zagreba jednom  od najposjećenijih turističkih odredišta u zemlji. Nalazi se u starom parku Maksimir. Zahvaljujući prvoj fazi modernizacije Zoo vrt je još ugodniji za život svojih stanovnika te posjet svih zaljubljenika u životinje. U ZOO  vrtu možete vidjet više od 8800 jedinki sa svih kontinenata, 370 životinjske vrste, a posebno bi izdvojili : snježnog leoparda, crvenu pandu, sjeverno kineskog leoparda, čimpanze, majmune, bizone, nilske konje, deve  i mnogo drugih zanimljivih životinja… i da najvećeg guštera – komodskog varana. Zoo Zagreb član je Svjetskog udruženja zooloških vrtova i akvarija te je sudionik Europskog programa za ugrožene životinjske vrste. Životinje možete hraniti samo u određeno vrijeme i to uz nadzor osoblja Zoološkog vrta… U dogovoreno vrijeme vraćamo se u centar grada gdje ćemo posjetiti prvi muzej čokolade. Muzej čokolade Zagreb tematski je park posvećen čokoladi, njenom povijesnom, geografskom i kulturološkom značaju. Kroz interaktivan pristup povest ćemo Vas na put kroz vrijeme i prostor, podražavajući sva osjetila: vid, miris, dodir, sluh i naravno okus. Sadržaji su prilagođeni svim uzrastima. Imat ćete priliku kušati čokoladu u raznim oblicima, vidjeti pregršt eksponata od drevnih američkih kultura preko raskošnih europskih dvorova do industrijske revolucije. Samljet ćete zrno kakaa, zamutiti čokoladni napitak, okusiti topljenu čokoladu, vidjeti početke čokolade kakvu danas poznajemo, naći se u tvornici čokolade i sjesti u salon baroknog dvora… Zasladite se. Slobodne vrijeme za šetnju , obilazak, odmor ili kupovinu u središtu grada. Planirano vrijeme polaska je u 19 sati. Dolazak u Istru u večernjim satima.

CIJENA PO OSOBI: 220,00 kn

Djeca od 2 do 12 godina: 150,00 kn

Minimalan broj prijavljenih putnika:  30 osoba (u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo otkaza putovanja ili promjene cijene)

CIJENA UKLJUČUJE:

 • prijevoz autobusom prema programu
 • razglede prema programu
 • voditelj putovanja
 • troškove jamčevine, organizacije, prodaje i realizacije
 • PDV

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • troškove osobne potrošnje
 • ulaznice za ZOO Zagreb i Muzej čokolade

OBAVEZNA NADOPLATA KOD PRIJAVE:

 • ulaznica za ZOO Zagreb: 30 kn odrasli, djeca od  7-14 god.-20 kn , djeca od 2-7 god. – 10 kn. Kupnjom ulaznice posjetitelji prihvaćaju pravila ponašanja u zoološkom vrtu.
 • Ulaznice za Muzej čokolade: grupna : odrasli – 55 kn , djeca od 5 -18 god.- 35 kn, djeca do 5 god – slobodan ulaz, uz dokaz o statusu: umirovljenici 40 kn i studenti 45 kn. U cijenu uključeno stručno vodstvo i kutija s degustacijskim uzorcima čokolade.

MOGUĆNOST UKRCAJA:

Pula, Okreti, Poreč , Pazin, tunel Učka i Vrata Jadrana

NAPOMENE:

 • Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.
 • Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
 • Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa,  kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.
 • Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate.
ODGOVORNI ORGANIZATOR: SABINA TRAVEL d.o.o., putnička agencija, Nikole Tesle 8, 52440 Poreč

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti Sabina Travel