Skip links

KARNEVAL U VENECIJI

POLASCI: 19.02., 27.02.2022.

Jedan od svakako glavnih obilježja Venecijanskog karnevala su maske. Postoje tri vrste najpoznatijih maski: BAUTA –  maska koja pokriva cijelo lice, nema rupu za usta i ima puno pozlate; MORETTA – ovalna maska s crnim baršunom i velom, koji su obično nosile žene prilikom posjeta samostanima;i LARVA – znana i kao volto maska, uglavnom je bijele boje i tipično venecijanska, a često se nosi uz trorubi šešir na glavi i plašt Priuštite si doživjeti jedan od najljepših karnevala na svijetu. Svaki kutak Venecije čarobno oživljava doba vitezova, princeza i ljubavnih zapleta. Iznenadite najdražu osobu ovim posebnim putovanjem!

Polazak autobusa iz Pule (kod Konzuma-ex Mercator) u 5:00 sati, Okreti u 5:20, Bonaci u 5:40, Poreča u 6:00 sati  i GP Kaštel u 6:35 sati. Slijedi  vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz usputna zaustavljanja radi odmora prema Punta Sabbioni. Po dolasku ukrcaj na vaporetto i odlazak od Punta Sabbioni do centra Venecije sa panoramskim razgledavanjem venecijske lagune s mnogobrojnim otocima. Šetnja Venecijom uz pratitelja, a zatim slobodno poslijepodne za vlastite programe, šetnju romantičnim uličicma, fotografiranje  s maskama ,talijanski capuccino,  shopping i uživanje u čarima Venecije… Oko 17:30 h povratak brodom s Trga Sv. Marka prema Punta Sabbioni. Predviđen dolazak u Poreč i Istru u večernjim satima.

CIJENA PO OSOBI: 240,00 kn

Djeca od 5 do 12 godina: 170,00 kn

CIJENA UKLJUČUJE:

 • prijevoz turističkim autobusom
 • turističkog pratitelja tijekom puta
 • razgledavanja prema programu
 • jamčevno osiguranje
 • troškove organizacije i prodaje aranžman

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • vožnja vaporetom 12 EUR po osobi na relaciji PUNTA SABBIONE – SAN MARCO – PUNTA SABBIONE (nadoplata na licu mjesta )
 • troškove osobnih potrošnji
 • putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza

Minimalan broj prijavljenih: 35

Mogućnost ukrcaja: Pula, Okreti, Bonaci, Poreč i GP Kaštel

VAŽNO:

Molimo informirajte se o preporukama za putovanja i upozorenja za Italiju na službenim stranicama MVEP-a.

Svatko tko ulazi u Italiju dužan je ispuniti  Digitalni obrazac za lociranje putnika (dPLF).

NAPOMENE:

 • Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.
 • Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
 • Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa,  kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.
 • Za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
ODGOVORNI ORGANIZATOR: SABINA TRAVEL d.o.o., putnička agencija, Nikole Tesle 8, 52440 Poreč

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti Sabina Travel