Skip links

COVID-19 mjere za ulazak u Gardaland

Za pristup Gardaland Resortu (park, hoteli i akvarij) više nije potreban COVID certifikat.

Nadalje, od 01.05. više nije potrebno pokazivati ​​COVID certifikat za pristup zatvorenim restoranima i predstavama koje se održavaju unutar kazališta i/ili unutarnjih objekata. Obveza nošenja maske FFP2 ostaje na snazi ​​za zatvorene prostore i tamo gdje je to izričito potrebno.

FFP2 MASKA ZA LICE potrebna je za:
Kazalište Gardaland – Predstava “Gardaland Awards Life is a Movie”
Teatro della Fantasia – Predstava “La soffitta di Prezemolo”

GARDALAND

POLASCI: 30.05. (ponedjeljak – Dan državnosti) – garantirani polazak, 16.06. (četvrtak – Tijelovo), 25.06. (subota)

PROGRAM IZLETA:

Polazak autobusa iz Pule u 04:00 sata s parkirališta KONZUMA (ex Mercator), 04:30 sati s odmorišta BAČVA, u 5:00 sati s GP Kaštel. Vožnja autobusom prema Italiji uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u zabavni park Gardaland, smješten u gradiću Castelnuovo del Garda, nedaleko od Verone. Gardaland je najveći tematski zabavni park u Italiji gdje vas očekuje puno zabave, adrenalina, magije i avanture za cijelu obitelj. Cjelodnevno uživanje u raznim atrakcijama. Najmlađi će uživati u FORESTA INCANTATA, PEPPA PIG LAND, KUNG FU PANDA ACADEMY, PREZZEMOLO LAND, ALBERO DI PREZZEMOLO i DOREMIFARM. Za sve željne avanture tu su THE 4D EXPERIENCE, MAMMUT, kao i vodene atrakcije I CORSARI: LA VENDETTA DEL FANTASMA, FUGA DA ATLANTIDE, JUNGLE RAPIDS i COLORADO BOAT. Najbolji izbor za veliku dozu adrenalina su SEQUOIA MAGIC LOOP, SHAMMAN, OBLIVION THE BLACK HOLE, RAPTOR, BLUE TORNADO i SPACE VERTIGO. Polazak iz Gardalanda u 19:00 sati. Dolazak u Pulu u noćnim satima.

Posjetite akvarij Gardaland SEA LIFE i krenite na interaktivno putovanje kako biste otkrili neka od najljepših stvorenja koja žive u slatkoj vodi i morima planete Zemlje.

U nizu tematskih okruženja, koja su savršena rekonstrukcija različitih prirodnih staništa, vidjet ćete mnoštvo podvodnih svjetova, od jezera Garda, do tamnih, tajanstvenih dubina velikih oceana. Od morskih lavova, preko riba-klauna i morskih zvijezda, oduševit će vas nevjerojatni prozirni morski tunel, gdje morski psi i raže neometano plivaju, tik iznad vaše glave!

CIJENA PO OSOBI: 200,00 kn

akcija za četveročlane obitelji 4=3

CIJENA UKLJUČUJE:

  • prijevoz modernim turističkim autobusom prema programu
  • usluge pratitelja putovanja
  • organizacija i vodstvo puta

CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • ulaznicu za Gardaland park – 31,50 EUR (plaćanje u autobusu)
  • ulaznicu za akvarij Sea Life – 11,50 EUR odrasli, 8 EUR djeca do 10 godina (plaćanje na kasi akvarija Sea Life)

MINIMALAN BROJ PUTNIKA: 40

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

ODGOVORNI ORGANIZATOR: Zeatours, putnička agencija, Dobricheva 24, 52100 Pula

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti Zeatours