Skip links

GARDALAND

POLAZAK: 01.05., 30.05., 22.06., 31.08., 21.09., 12.10.2024.

PROGRAM IZLETA:

Polazak autobusa iz Pule u 04:00 sata s parkirališta KONZUMA (ex Mercator), 04:30 sati s odmorišta BAČVA, u 5:00 sati s GP Kaštel. Vožnja autobusom prema Italiji uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u zabavni park Gardaland, smješten u gradiću Castelnuovo del Garda, nedaleko od Verone. Gardaland je najveći tematski zabavni park u Italiji gdje vas očekuje puno zabave, adrenalina, magije i avanture za cijelu obitelj. Cjelodnevno uživanje u raznim atrakcijama. Najmlađi će uživati u FORESTA INCANTATA, PEPPA PIG LAND, KUNG FU PANDA ACADEMY, PREZZEMOLO LAND, ALBERO DI PREZZEMOLO i DOREMIFARM. Za sve željne avanture tu su THE 4D EXPERIENCE, MAMMUT, kao i vodene atrakcije I CORSARI: LA VENDETTA DEL FANTASMA, FUGA DA ATLANTIDE, JUNGLE RAPIDS i COLORADO BOAT. Najbolji izbor za veliku dozu adrenalina su SHAMMAN, OBLIVION THE BLACK HOLE, RAPTOR, BLUE TORNADO i SPACE VERTIGO. Polazak iz Gardalanda u 19:00 sati. Dolazak u Pulu u noćnim satima.

Posjetite akvarij Gardaland SEA LIFE i krenite na interaktivno putovanje kako biste otkrili neka od najljepših stvorenja koja žive u slatkoj vodi i morima planete Zemlje.

U nizu tematskih okruženja, koja su savršena rekonstrukcija različitih prirodnih staništa, vidjet ćete mnoštvo podvodnih svjetova, od jezera Garda, do tamnih, tajanstvenih dubina velikih oceana. Od morskih lavova, preko riba-klauna i morskih zvijezda, oduševit će vas nevjerojatni prozirni morski tunel, gdje morski psi i raže neometano plivaju, tik iznad vaše glave!

CIJENA PO OSOBI: €46,00

AKCIJA za četveročlane obitelji – 3+1 GRATIS
GARDALAND ULAZNICA uz ZEATOURS POPUST- €55,00 – €34,00

CIJENA UKLJUČUJE:

  • prijevoz modernim turističkim autobusom prema programu
  • usluge pratitelja putovanja
  • organizacija i vodstvo puta

CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • ulaznica za Gardaland park s Zeatours popustom* – 34,00 € (plaćanje u autobusu) –
  • doplata za ulaznicu za akvarij Sea Life (uz ulaznicu za Gardaland) – 5,00 € (plaćanje na kasi akvarija Sea Life)

*Redovna cijena bez Zeatours popusta iznosi €55,00

MINIMALAN BROJ PUTNIKA: 40

ODGOVORNI ORGANIZATOR: Zeatours, putnička agencija, Dobricheva 24, 52100 Pula

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti Zeatours