Skip links

USKRS NA BALIJU

POLAZAK: 14.04.-23.04.2022.

1. dan: ZAGREB – DOHA

Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u Zračnoj luci Zagreb u 14:00 sati. Prijava na let Qatar Airways za Denpasar via Doha. Polazak zrakoplova u 16:30 sati na liniji QR 218. Dolazak u Dohu u 22:55 sati po lokalnom vremenu.

2. dan: DENPASAR / BALI

Nastavak leta prema Denpasaru u 02:05 sati na letu QR 962. Noćni let. Slijetanje u Zračnu luku u Denpasaru u 16:45 sati po lokalnom vremenu. Obavljanje carinskih formalnosti i preuzimanje prtljage. Transfer do hotela, smještaj. Slobodno vrijeme za šetnju te odlazak na večeru u neki od lokalnih restorana. Noćenje.

3. – 8. dan: BALI

Boravak u hotelu na osnovi noćenja s doručkom. Dani za odmor i uživanje u čarima ovog tropskog raja. U cijeni aranžmana uključena dva cjelodnevna izleta: Kintamani tura i Besakih tura te jedan poludnevni izlet Nezaboravni zalazak sunca. Na navedene izlete krenut ćete u pratnji pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku te lokalnog vodiča na engleskom jeziku – točne dane polaska na izlete dobit ćete prije polaska na putovanje!

Ako poželite, vrijeme možete popuniti i fakultativnim sadržajima od kojih preporučujemo rafting na rijeci Ayung (40 – 68 USD), vožnju biciklima po otoku i posjet tradicionalnoj balinežanskoj obitelji, ručak uključen (oko 55 USD). Fakultativni izleti plaćaju se na licu mjesta pratitelju putovanja.

9. dan: DENPASAR / BALI – DOHA

Doručak u hotelu i slobodno vrijeme do polaska kasnog transfera za Zračnu luku Denpasar. Po dolasku na Zračnu luku prijava na let QR 1334 za Dohu.

10. dan: DOHA – ZAGREB

Polazak zrakoplova za Dohu na liniji QR 1334 u 01:15 sati po lokalnom vremenu. Noćni let. Dolazak u Dohu u 05:35 sati. Nastavak leta iz Dohe za Zagreb u 08:30 sati na letu QR 217. Predviđeno slijetanje u Zračnu luku Zagreb oko 13:20 sati po lokalnom vremenu.

FIRST MINUTE CIJENA aranžmana po osobi: 8.990 kn

Hotel 5* Anvaya Beach Resort Kuta

REDOVNA CIJENA aranžmana po osobi: 9.490 kn

obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 2.690 kn

CIJENA UKLJUČUJE:

 • povratni zrakoplovni prijevoz Zagreb – Doha – Denpasar – Doha – Zagreb – aviokompanija QATAR AIRWAYS – ekonomska klasa (dozvoljena količina prtljage 1 kofer predane prtljage do 30 kg po putniku + 1 kofer ručne prtljage do 7 kg po putniku)
 • smještaj u 5* na bazi na bazi 7 noćenja s doručkom
 • povratni transfer od aerodroma do hotela
 • 2 cjelodnevna i 1 poludnevni izlet na Baliju (više informacija o izletima nastavno)*
 • pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
 • jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • zrakoplovne pristojbe u iznosu – 690 kn
 • nadoplata za jednokrevetnu sobu – 490 kn
 • doplata za fakultativne izlete (plaćanje na licu mjesta)
 • izlazna taksa za Indoneziju koja se plaća po odlasku s Balija – 15 USD po putniku
 • putno osiguranje

Višekrevetne sobe na upit!

INFO O LETOVIMA:

14.04. – QR 218 – ZAGREB – DOHA      – 16:30 – 22:55
15.04. – QR 962 – DOHA – DENPASAR – 02:05 – 16:45
*ARNK*
23.04. – QR 1334 – DENPASAR – DOHA – 01:15 – 05:35
23.04. – QR 217 – DOHA – ZAGREB      – 08:30 – 13:20

IZLETI UKLJUČENU U CIJENU ARANŽMANA:

LJEPOTE KINTAMANIJA, cjelodnevni izlet, 8 sati
Bali je poznat po tradicionalnim plesovima. Jedan od njih je ples Barong i Kris koji predstavljaju borbu dobra i zla. Posjet selu Celuk u kojem se mogu povoljno kupiti proizvodi od srebra i zlata, selu Mas u kojem se proizvode tradicionalni suveniri od drveta (balinežanske maskote), selu Kintamani iz kojeg se pruža veličanstven pogled na jezero Batur i aktivni vulkan Batur, te sveti izvor Tampaksiring – lokalno stanovništvo vjeruje da izvor daruje vječnu mladost.

MISTIKA ISTOČNOG BALIJA, cjelodnevni izlet, 8 sati
Posjet Kamenuhu, selo drvodjelja, Klungkungu – drvenom kraljevskom gradu u kojem se nalazi izuzetni primjerci arhitekture: Ketra Ghosa (sudnica), Hram Besakih smješten u podnožju najvišeg i najsvetijeg vulkana (3.142 m) na Baliju, Bukit Jambul i Tenganan, jedino mjesto u Indoneziji u kojem se proizvodi tkanina “geringsing”.

NEZABORAVNI ZALAZAK SUNCA, poludnevni izlet, 5 sati
Uključuje odlazak do jednog od najljepših balinežanskih hramova – kraljevskog hrama Mengwi (izgrađen 1634. god.), posjet svetoj šumi majmuna u blizini sela Alas Kedaton te posjet hramu Tanah Lot izgrađenom na vrhu stijene iz kojeg se može uživati u najljepšem zalasku sunca na svijetu! A pružit će se i prilika za osvježenje kokosovim mlijekom!

*Na navedene izlete krenut ćete u pratnji pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku te lokalnog vodiča na engleskom jeziku – točne dane polaska na izlete dobit ćete prije polaska na putovanje. Trenutno je ovo plan izleta koji bi se trebali realizirati ali u slučaju drugačijih okolnosti vezane za COVID-19 izleti će biti modificirani i zamijenjeni adekvatnim te ćete o tome biti obaviješteni prije polaska na putovanje tj. prilikom uplate aranžmana o trenutnoj situaciji!

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Za državljane Republike Hrvatske  viza za Indoneziju / Bali nije potrebna u normalnim uvjetima van COVID-19 situacije – više informacija dati ćemo Vam prilikom rezervacije putovanja. Putovnica mora vrijediti minimalno 6 mjeseci nakon ulaska dolaska na Bali te mora imati barem dvije prazne stranice za ulazno/izlazne pečate. Putnici su dužni informirati se o propisima države u koju putuju, o vizama, deviznim, carinskim i zdravstvenim propisima te provjeriti valjanost putovnice. Molimo da se prije uplate aranžmana konzultirate sa svojim liječnikom o rizicima putovanja. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

NAPOMENE:

 • Iznos zrakoplovnih pristojbi podložan je promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Redoslijed razgleda može biti promijenjen ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima. Vrijeme polaska zrakoplova može biti podložno promjeni. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.
 • Minimalan broj putnika za putovanje je 12. Agencija zadržava pravo otkazati putovanje najkasnije 20 (dvadeset) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju više od šest dana i najkasnije 7 (sedam) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju između dva i šest dana, ako se na putovanje ne prijavi potreban, u programu ili ugovoru o putovanju naveden, broj ljudi. Završno pismo šaljemo 7 dana prije početka putovanja.
ODGOVORNI ORGANIZATOR: Bravo putovanja d.o.o., Zrinjevac 14, 10000 Zagreb

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti Bravo putovanja