25 godina s Vama

Telefon +385(0)52 215 202
 
 
 
 

 

    FotoGalerije


    Prvenstvo u skijanju 2016


    Maturalna putovanja


    Ekskurzije
 
GARDALAND - JEDNODNEVNI IZLETI: proljeće 2020.

GARDALAND - JEDNODNEVNI IZLETI: proljeće 2020.

Example Frame

Skijalište


Val di Fiemme čine pet skijališta u talijanskim Dolomitima, odnosno tri gradića iznad kojih se ona nalaze, a to su najzapadnija Moena (Alpe Lusia), središnji i najbolje smješteni Predazzo (ski center Latemar) te najistočniji i najljepši Cavalese (Alpe Cermis). Predazzo je najgušće naseljeno mjesto, nudi brojne mogućnosti za zabavu: ljeti vezane uz planinarenje i brdski biciklizam, zimi postoje različite mogućnosti za alpsko skijanje (skijaška područja u Ski centru Latemar i Bellamonte - Alpe Lusia) i skijaško trčanje. Cavalese izgleda kao gradić muzej, a osim po skijanju, mjesto je poznato i po odličnoj hrani i vinima.

KAKO STIĆI DO PREDAZZA I CAVALESEA:

Ukoliko dolazite iz smjera Trsta autocestom A4 vožnja u smjeru UDINE-VENEZIA-GORIZIA, dalje preko Portogruara na Belluno i Falcade, pa preko prijevoja San Pellegrino dalje prema Predazzu i Cavaleseu.

SKIJALIŠTE

Val di Fiemme ima ukupno 110 kilometara skijaških staza, a svaki od gradića ima vlastito skijalište koje nije povezano s ostalima. Skijaško područje idealno je za sve tipove skijaša: početnike, napredne i snowboardere. Cavalese, sa svim svojim sadržajima, idealna je baza za skijaše koji imaju pristup velikom skijaškom području Alpe Cermis ili ski centru Latemar. Najveći dio staza pripada ski centru Latemar/Obereggen koji povezuje mjesta Predazzo, Pampeago i Obereggen. Staze su većinom crvene i plave, nisu prezahtjevne za početnike, a iskusniji će biti zadovoljni s nekoliko strmijih staza.


Više informacija u svezi skijališta možete naći na web stranicama: www.visitfiemme.it