25 godina s Vama

Telefon +385(0)52 215 202
 
 
 
 

 

    FotoGalerije


    Prvenstvo u skijanju 2016


    Maturalna putovanja


    Ekskurzije
 
GARDALAND - JEDNODNEVNI IZLETI: proljeće 2020.

GARDALAND - JEDNODNEVNI IZLETI: proljeće 2020.

Example Frame

Skijalište


Skijalište Monte Bondone dio je većeg ski područja SKIRAMA DOLOMITI sa 8 skijališta. Obiteljsko skijalište posebno namijenjeno za roditelje s malom djecom, sve je nadohvat ruke, organizirano 2 x tjedno noćno skijanje i sanjkanje… S pozicijom i morfologijom planine, naselje Monte Bondone prirodna je terasa s predivnim pogledom na Dolomiti di Brenta i Trento, živahni grad s bogatom poviješću i kulturom. Nalazi se u blizini Trenta i idealno je mjesto za obitelji, skijaške klubove i ljubitelje skijanja koji vole široke padine, opuštanje i puno zabave.

KAKO STIĆI DO MONTE BONDONE:

Ukoliko dolazite iz smjera Trsta autocestom A4 vožnja do izlaza VERONA NORD. Tu izaći i nastaviti po autocesti A22 koja vodi u pravcu TRENTA. Po dolasku do Trenta ići na izlaz SARDAGNA - CANDRIAI - MONTE BONDONE po cesti Strada Provinciale 85. Nakon otprilike 15 km stižete u Monte Bondone.

SKIJALIŠTE

Skijaško područje Monte Bondone sastoji se od širokih padina pogodnih za skijaše svih sposobnosti. 100% površine opremljeno je tehnologijom izradbe snijega. Monte Bondone je relativno lako dostupan (svega nekoliko minuta vožnje od Trenta) i nudi 23 km širokih skijaških staza idealnih za obitelji. Na skijalištu se nalazi i odličan Snowpark koji je izgrađen za Univerzijadu, čiji su bili domaćini 2013.godine. Domaćini se hvale i svoje skijalište nazivaju Obiteljski raj.


Više informacija u svezi skijališta možete naći na web stranicama: www.skimontebondone.it