27 godina s Vama

Telefon +385(0)52 215 202
 
 
 
 

 

    FotoGalerije


    Prvenstvo u skijanju 2016


    Maturalna putovanja


    Ekskurzije
 
MSC VIRTUOSA - ZAPADNI MEDITERAN, 16.04.-20.04.2021., CIJENA SMJEŠTAJA U KABINI VEĆ OD 999,00 KN PO OSOBI + LUČKE PRISTOJBE

MSC VIRTUOSA - ZAPADNI MEDITERAN, 16.04.-20.04.2021., CIJENA SMJEŠTAJA U KABINI VEĆ OD 999,00 KN PO OSOBI + LUČKE PRISTOJBE

GARDALAND - JEDNODNEVNI IZLETI: proljeće 2021.

GARDALAND - JEDNODNEVNI IZLETI: proljeće 2021.

Example Frame

Skijalište


Rekreacijsko turistički centar Krvavec smješten je u Savinjsko-Kamniškim Alpama, nedaleko Kranja, Ljubljane i Bleda, pa je danas pretvoren u najveće i najuređenije slovensko skijalište. Veliki broj parkirnih mjesta proteže se duž ceste od mjesta Cerklje do početne stanice gondole, do koje će vas, u slučaju da ste se parkirali nešto dalje, besplatno prevesti dobro organizirani autobus.

KAKO STIĆI DO KRVAVCA:

Ukoliko dolazite iz smjera Kopra, autoputom idete u smjeru Ljubljane. Autoput vodi prema Kranju, a izlaz s autoputa kao i sva daljnja skretanja jasno su označena putokazima Krvavec, stoga je jednostavno pronaći put. Udaljenost od Kopra je 145 km.

SKIJALIŠTE

Krvavec je poznat kao skijalište za iskusnije skijaše. Na ukupno 35 km skijaških staza, većinom težih crvenih i crnih staza te nešto manje plavih staza, prevozit će vas jedna kabinska žičara, šesterosedežnica, četverosedežnica, četiri dvosedežnice, jednosedežnica te tri vučnice (tanjur). Uz poligon za početnike koji se nalazi odmah uz gondolu na skijalištu, postoje i bebi lift s pripadajućom stazom s likovima iz crtića, te dvije pokretne trake od kojih je jedna najduža u Sloveniji. Moderan sustav umjetnog zasnježivanja garantira dobro pripremljene staze. Bogata dodatna ponuda uključuje školu skijanja, iznajmljivanje i servis skijaške opreme, poligon za utrke i trening poligon, poligon za početnike i dječje igralište koje privlaći skijaše početnike. Velika atrakcija na skijalištu Krvavec je Eskimsko selo. Ugodna atmosfera, uz dobru domaću hranu i piće, nudi brojne skijaške zabave.


Više informacija u svezi skijališta možete naći na web stranicama: www.rtc-krvavec.si