25 godina s Vama

Telefon +385(0)52 215 202
 
 
 
 

 

    FotoGalerije


    Prvenstvo u skijanju 2016


    Maturalna putovanja


    Ekskurzije
 
GARDALAND - JEDNODNEVNI IZLETI: proljeće 2020.

GARDALAND - JEDNODNEVNI IZLETI: proljeće 2020.

Example Frame

Skijalište


Malo i mirno mjesto Cerkno nalazi se na obroncima visokog Črnog vrha, ima idealnu poziciju, a široke i uređene staze istoimenog skijališta u slučaju nedostatka snijega, u potpunosti su prekrivene umjetnim snijegom. Do skijaškog centra iz mjesta vozi ski bus, do polazne stanice žičare sa kabinama.

KAKO STIĆI DO CERKNA:

Ukoliko dolazite iz smjera Kopra, autoputom idete u smjeru Ljubljane, sve do izlaza Logatec na kojem napuštate autoput i zatim dobrom cestom preko Idrije nastavljate da Cerkno. Udaljenost od Kopra je 125 km.

SKIJALIŠTE

Odlično uređene skijaške staze, najmoderniji i najsigurniji uređaji te visoka kvaliteta ostalih usluga omogućili su da skijaški centar Cerkno postane najbolje slovensko skijalište (nagrade u sezonama 2016/17, 2017/18 i 2018/19). Staze su primjerene za skijaše svih dobnih skupina i vještina, a u sklopu skijališta nalazi se i uređeni skijaški park te staze za skijaško trčanje. Na 18 km skijaških staza te 5 km staza za skijaško trčanje prevozit će vas dvije šesterosedežnice, dvije četverosedežnice, dvije dvosedežnice te dvije vučnice (sidro i tanjur). Za najmanje postoji i pokretna traka. Posebna pozornost usmjerena je na obitelji i najmlađe skijaše. Na skijalištu se na nekoliko lokacija mogu zabavljati i provoditi sigurno vrijeme na snijegu. Na vrhu skijališta nalazi se novi samoposlužni restoran Alpska perla s terasom, koja u ugodnom alpskom stilu svojim gostima nudi raznovrsna jela, pripremljena od domaćih proizvoda.


Više informacija u svezi skijališta možete naći na web stranicama: www.ski-cerkno.com