25 godina s Vama

Telefon +385(0)52 215 202
 
 
 
 

 

    FotoGalerije


    Prvenstvo u skijanju 2016


    Maturalna putovanja


    Ekskurzije
 
BARCELONA - 09.04.-12.04.2020., PUTOVANJE ZRAKOPLOVOM, ORGANIZIRANI TRANSFER IZ PULE, SMJEŠTAJ U HOTELU 3* CENTRU GRADA

BARCELONA - 09.04.-12.04.2020., PUTOVANJE ZRAKOPLOVOM, ORGANIZIRANI TRANSFER IZ PULE, SMJEŠTAJ U HOTELU 3* CENTRU GRADA

LONDON - 07.05.-10.05.2020., PUTOVANJE ZRAKOPLOVOM IZ PULE, SMJEŠTAJ U HOTELU 3* CENTRU GRADA

LONDON - 07.05.-10.05.2020., PUTOVANJE ZRAKOPLOVOM IZ PULE, SMJEŠTAJ U HOTELU 3* CENTRU GRADA

TORINO, MILANO I MAGIČNI KRAJOLICI REGIJE PIEMONTE - 19.06.-22.06.2020., PUTOVANJE AUTOBUSOM, SMJEŠTAJ U HOTELU 3*

TORINO, MILANO I MAGIČNI KRAJOLICI REGIJE PIEMONTE - 19.06.-22.06.2020., PUTOVANJE AUTOBUSOM, SMJEŠTAJ U HOTELU 3*

PARIS I DISNEYLAND - 26.06.-29.06.2020., PUTOVANJE ZRAKOPLOVOM IZ PULE U POLASKU, SMJEŠTAJ U HOTELU 3* CENTRU GRADA

PARIS I DISNEYLAND - 26.06.-29.06.2020., PUTOVANJE ZRAKOPLOVOM IZ PULE U POLASKU, SMJEŠTAJ U HOTELU 3* CENTRU GRADA

GARDALAND - JEDNODNEVNI IZLETI: 12.04., 01.05., 11.06., 22.06.

GARDALAND - JEDNODNEVNI IZLETI: 12.04., 01.05., 11.06., 22.06.

Example Frame

Salzburg-Munchen-Prag-Bec


(6 dana; noćenja u Munchenu -2-, Pragu -3-)


1. DAN - ISTRA (RIJEKA) - SALZBURG - MUNCHEN

Polazak u jutarnjim satima. Mjesto i vrijeme polaska po dogovoru. Putovanje preko Ljubljane, Maribora do Salzburg uz usputna zadržavanja po potrebi. Po dolasku organiziran je razgled grada. Salzburg, austrijski grad koji se nalazi uz rijeku Salzach, okružen je planinama, a izgrađen u baroknom stilu. Ujedno je i rodni grad W.A. Mozarta. Razgled grada: Mozartov trg - Rezidencijalni trg - Katedrala - Mozartova rodna kuća - ulica Getreide - Univerzitetska crkva - Franjevačka crkva - groblje sv. Petra - ulica Linzer... Nastavak putovanja autobusom prema Munchenu. Dolazak u Munchen predviđen je u kasnim popodnevnim satima. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

2. DAN - MUNCHEN

Doručak. Nakon doručka u pratnji stručnog vodiča organiziran je razgled grada Munchena, glavnog grada pokrajine Bavarske. Po broju stanovnika treći je grad u Njemačkoj te ujedno najveće gospodarsko,prometno i kulturno središte. Tijekom razgleda obići će se dvorac Nymphenburg iz 17. stoljeća, Olimpijski park, Konigsplatz, Marienplatz sa starom i novom gradskom vjećnicom, Ribljom fontanom i crkvom sv Petra, Alter Hof, Max-Joseph Platz s Residenzom, palačom u kojoj su više od 500 godina živjeli vladari Bavarske, Frauenkirche, crkva sv Mihovila… Nakon zajedničkog razgleda, slobodno poslijepodne za individualne razglede. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

3. DAN - MUNCHEN - PLZEN - PRAG

Doručak. Nakon doručka, polazak u pravcu Plzena. Plzen je grad udaljen cca 70 km od Praga gdje je predviđen posjet pivovari. Plzen je grad s preko 170 000 stanovnika što ga čini četvrtim gradom po veličini u Češkoj, gradu s višestoljetnom tradicijom pivarstva što ga čini svijetski poznatim. Nakon posjeta pivovari krenuti ćemo prema Pragu. Po dolasku Prag smještaj u hotel. Večera. Noćenje. Odlazak na zabavu u jednu od discoteka.

4. DAN - PRAG

Doručak. Nakon doručka u pratnji stručnog vodiča organiziran je razgled grada koji uključuje obilazak Hradčana, Staromesnog trga, Vaclavskih Namesty, Karlov most,… Već i samo ime “Zlatni grad” i svima poznata slika dvorca Hradčani, koji se izdiže iznad grada, dovoljan su razlog da se dođe ovdje i istraži jedna od najočuvanijih srednjovjekovnih “metropola”. Sasvim neopravdano Prag je u sjeni velikih i lijepih gradova na Zapadu. Iako je građen pod utjecajem zapadne kulture, «duh grada» je ipak sačuvao «slavensku dušu». Slobodno poslijepodne za individualne šetnje, razglede. Povratak u hotel. Večera. Noćenje. Odlazak na zabavu u jednu od discoteka.

5. DAN - PRAG /ZOO VRT

Doručak. Poslije doručka organiziran je odlazak u ZOO vrt. ZOO vrt u Pragu je otvoren davne 1931. Godine. s ciljem da se unaprijedi zoologija, zaštititi biljni i životinjski svijet. Zoološki vrt zauzima 45 hektara i nastambe sa oko 4400 životinja koje predstavljaju 670 vrsta iz cijelog svijetas. U 2007. Godini prema Forbes Traveler Magazine popisu ZOO vrt grada Praga je među najboljim svjetskim zoološkim vrtovima. Slobodno poslijepodne za individualne razglede, šetnje i shopping. Večera. Noćenje. Odlazak na zabavu u jednu od discoteka.

6. DAN - PRAG - BEČ - ISTRA (RIJEKA)

Doručak. Poslije doručka polazak iz Praga u pravcu Beča, veličanstvenog grada, s divnim arithektonskim i kulturnim naslijeđem, koji je sa svojim šarmom i raskoši blizak Parizu i Rimu. U sklopu panoramskog razgleda grada vidjet ćemo: RING, OPERU, PARLAMENT, BELVEDERE, KUĆU UMJETNIKA, HUNDERWASSER,.. Nastavak putovanja u pravcu Istre (Rijeke) uz usputna zadržavanja po potrebi. Dolazak je predviđen u kasnim večernjim, noćnim satima.

Cijena aranžmana: na upit

U CIJENU JE UKLJUČENO:

- prijevoz modernim turističkim autobusom

- smještaj u hostelu u Munchenu na bazi polupansiona

- smještaj u hotelu u Pragu na bazi polupansion

- ulaznica za pivovaru u Plzenu

- ulaznica ZOO vrt Prag

- stručno vodstvo za razgled Salzburga

- stručno vodstvo za razgled Munchena

- stručno vodstvo za razgled Praga

- osiguranje putnika od rizika nezgode

- organizacija i vodstvo puta