25 godina s Vama

Telefon +385(0)52 215 202
 
 
 
 

 

    FotoGalerije


    Prvenstvo u skijanju 2016


    Maturalna putovanja


    Ekskurzije
 
BARCELONA - 09.04.-12.04.2020., PUTOVANJE ZRAKOPLOVOM, ORGANIZIRANI TRANSFER IZ PULE, SMJEŠTAJ U HOTELU 3* CENTRU GRADA

BARCELONA - 09.04.-12.04.2020., PUTOVANJE ZRAKOPLOVOM, ORGANIZIRANI TRANSFER IZ PULE, SMJEŠTAJ U HOTELU 3* CENTRU GRADA

LONDON - 07.05.-10.05.2020., PUTOVANJE ZRAKOPLOVOM IZ PULE, SMJEŠTAJ U HOTELU 3* CENTRU GRADA

LONDON - 07.05.-10.05.2020., PUTOVANJE ZRAKOPLOVOM IZ PULE, SMJEŠTAJ U HOTELU 3* CENTRU GRADA

TORINO, MILANO I MAGIČNI KRAJOLICI REGIJE PIEMONTE - 19.06.-22.06.2020., PUTOVANJE AUTOBUSOM, SMJEŠTAJ U HOTELU 3*

TORINO, MILANO I MAGIČNI KRAJOLICI REGIJE PIEMONTE - 19.06.-22.06.2020., PUTOVANJE AUTOBUSOM, SMJEŠTAJ U HOTELU 3*

PARIS I DISNEYLAND - 26.06.-29.06.2020., PUTOVANJE ZRAKOPLOVOM IZ PULE U POLASKU, SMJEŠTAJ U HOTELU 3* CENTRU GRADA

PARIS I DISNEYLAND - 26.06.-29.06.2020., PUTOVANJE ZRAKOPLOVOM IZ PULE U POLASKU, SMJEŠTAJ U HOTELU 3* CENTRU GRADA

GARDALAND - JEDNODNEVNI IZLETI: 12.04., 01.05., 11.06., 22.06.

GARDALAND - JEDNODNEVNI IZLETI: 12.04., 01.05., 11.06., 22.06.

Example Frame

Opce-informacije


POŠTOVANI PROFESORI, UČENICI, RODITELJI!!!

Ponovo smo zajedno. Ove godine obilježavamo 23 godine zajedničkih putovanja i druženja. Potaknuti brojnim, lijepim uspomenama i u 2016. godini Vas pozivamo da krenemo zajedno na putovanje sa puno veselja, zabave i odmora. Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo neke naše programe iz bogate ponude aranžmana maturalnih putovanja.

Kao što Vam je zasigurno već dobro poznato, osnovna djelatnost naše putničke agencije upravo je organizacija školskih izleta i ekskurzija, te maturalnih putovanja. Stoga se nadamo, da će i u 2016. godini vladati velika zainteresiranost za našim programima. U posljednjih nekoliko godina najtraženije destinacije među maturantima s istarskog i riječkog područja su ŠPANJOLSKA, KRAKOW I PRAG.

Ukoliko ste zainteresirani za neku drugu destinaciju koju niste pronašli u ovom našem katalogu, slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku dostaviti traženi aranžman.

Posljednjih nekoliko godina organizaciju maturalca su nam povjerili učenici GIMNAZIJE PULA, ŠKOLE ZA TURIZAM, UGOSTITELJSTVO I TRGOVINU IZ PULE, TEHNIČKE ŠKOLE PULA, MEDICINSKE ŠKOLE PULA, SREDNJE ŠKOLE, EUGENA KUMIČIĆA IZ ROVINJA.

Ovim putem zahvaljujemo se svim maturantima i profesorima koji su u organizaciji naše putničke agencije bili na maturalcu, što za vrijeme realizacije maturalca nije bilo nikakvih neugodnosti, što su u jednom jako lijepom izdanju prestavili sebe, školu, svoj grad,... Nadamo se da će se i budući maturanti pobrinuti da tako bude i u idućoj školskoj godini.

Ovim putem koristimo i priliku da Vas obavijestimo da naša putnička agencija u skladu sa Zakonom o turističkoj djelatnosti ima uredno napravljene sve potrebite police-dokumente. Kod osiguravajuće kuće CROATIA OSIGURANJE napravljena je POLICA OSIGURANJA OD ODGOVORNOSTI broj 099160004506, te UGOVOR O OSIGURANJU JAMČEVINE ZA TURISTIČKI PAKET ARANŽMAN broj 298160000306. Svi naši putnici na organiziranim aranžmanima osigurani su i POLICOM OD POSLJEDICE NESRETNOG SLUČAJA (NEZGODE) broj 020160004885.

POSEBNA POGODNOST I U 2016. GODINI

Mogućnost plaćanja maturalnih putovanja (svih dostavljenih aranžmana) do 12 jednakih mjesečnih rata.

PONUDA CIJENA

Sve cijene u našoj ponudi izražene su u kunama, ali rađene na osnovu trenutačnog tečaja EUR-a. Plaćanje naših aranžmana je isključivo u kunama. Na dan izrade aranžmana korišten je tečaj 1,00 EURO = 7,45 kn. Mehanizam plaćanja rata dogovarati će se sa profesorima-voditeljima. U aranžmanima u kojima nisu uključene ulaznice ili fakultativni sadržaji koje biste za vrijeme putovanja željeli da se uključe, kako bismo vam olakšali plaćanje, za navedene usluge također vam pružamo mogućnost plaćanja u više mjesečnih rata. U slučaju promjene navedenog tečaja za više od 5 % zadržavamo pravo promjene cijene aranžmana.

PUTNO OSIGURANJE

U suradnji sa ALLIANZOM d.d. jednim od najpoznatijih svjetskih osiguravajućih društava nudimo PUTNO OSIGURANJE (zdravstveno osiguranje, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja). Zdravstveno osiguranje tijekom puta i boravka u inozemstvu predlažemo da uključite u cijenu. Uvjeti za putno osiguranje biti će Vam ponuđeni pri realizaciji aranžmana, a sve detaljne informacije možete dobiti u našoj putničkoj agenciji. U cijenu svih programa uključeno je osiguranje od posljedica nesretnog slučaja. Trenutno je na snazi cjenik gdje premija osiguranja za grupe iznosi 12,00 kn po danu. Navedenim iznosima premije pokriveni su svi troškovi u visini 11.500 EUR. Preporučamo-osigurajte se!

SMJEŠTAJNI KAPACITETI

Kod svih dostavljenih aranžmana vodili smo računa da smještajni kapaciteti budu u gradu i u blizini gradskih prijevoznih sredstava (metro, tramvaj, autobus) kako bi se u što kraćem vremenu stiglo do strogog centra. Sobe su ovisno o hotelu dvo do četverokrevetne, sve sa TWC, telefonom i TV-om.

TERMIN ; ORGANIZACIJA

Zbog velikih gužvi koje se očekuju u vrijeme realizacije maturalaca, da biste nam olakšali posao, odnosno kako bismo mi pravovremeno izvršili sve potrebne rezervacije, molimo Vas da nam u što kraćem roku potvrdite odabranu destinaciju kao i željeni termin.

OSTALE NAPOMENE

* Kod ovih dostavljenih aranžmana, na bazi od minimum 40 učenika, za 2 profesora-voditelja osiguravamo GRATIS aranžman, ali isti se mogu prilagoditi vašoj situaciji u školi, očekivanom broju učenika i predviđenom broju profesora koji će ići u pratnji grupe.

* Naši pratitelji na putovanjima imaju odgovarajuću izobrazbu i iskustvo u ovom poslu

* Autobusi koje imamo na raspolaganju su visoke turističke kategorije (video, air conditional, CD). Uz kvalitetne autobuse vodimo računa da se za volanom nalaze i odlični vozači.

* Za putovanja vrijede uvjeti i upute za putovanja putničke agencije Zeatours, koji će Vam biti dostavljeni kod ugovaranja aranžmana.

* Ukoliko biste željeli (iako smo mišljenja da nema potrebe) uz određenu doplatu u mogućnosti smo osigurati pratnju liječnika za vrijeme realizacije maturalnog putovanja.

Ukoliko imate svoj vlastiti program ili želite neke izmjene, javite nam i mi ćemo ih realizirati.

U nadi da ćete nam pokloniti povjerenje i prepustiti organizaciju maturalnog putovanja, srdačno Vas pozdravljamo.

P.S. Molimo Vas da ove naše programe ostavite u zbornici, kako bi ih i drugi profesori mogli pogledati, a vama ćemo sve interesantne programe zasebno dostaviti.

VAŠ ZEATOURS

DOBAR PROVOD I ZABAVA ZAGARANTIRANI!!!