25 godina s Vama

Telefon +385(0)52 215 202
 
 
 
 

 

    FotoGalerije


    Prvenstvo u skijanju 2016


    Maturalna putovanja


    Ekskurzije
 
BARCELONA - 09.04.-12.04.2020., PUTOVANJE ZRAKOPLOVOM, ORGANIZIRANI TRANSFER IZ PULE, SMJEŠTAJ U HOTELU 3* CENTRU GRADA

BARCELONA - 09.04.-12.04.2020., PUTOVANJE ZRAKOPLOVOM, ORGANIZIRANI TRANSFER IZ PULE, SMJEŠTAJ U HOTELU 3* CENTRU GRADA

LONDON - 07.05.-10.05.2020., PUTOVANJE ZRAKOPLOVOM IZ PULE, SMJEŠTAJ U HOTELU 3* CENTRU GRADA

LONDON - 07.05.-10.05.2020., PUTOVANJE ZRAKOPLOVOM IZ PULE, SMJEŠTAJ U HOTELU 3* CENTRU GRADA

TORINO, MILANO I MAGIČNI KRAJOLICI REGIJE PIEMONTE - 19.06.-22.06.2020., PUTOVANJE AUTOBUSOM, SMJEŠTAJ U HOTELU 3*

TORINO, MILANO I MAGIČNI KRAJOLICI REGIJE PIEMONTE - 19.06.-22.06.2020., PUTOVANJE AUTOBUSOM, SMJEŠTAJ U HOTELU 3*

PARIS I DISNEYLAND - 26.06.-29.06.2020., PUTOVANJE ZRAKOPLOVOM IZ PULE U POLASKU, SMJEŠTAJ U HOTELU 3* CENTRU GRADA

PARIS I DISNEYLAND - 26.06.-29.06.2020., PUTOVANJE ZRAKOPLOVOM IZ PULE U POLASKU, SMJEŠTAJ U HOTELU 3* CENTRU GRADA

GARDALAND - JEDNODNEVNI IZLETI: 12.04., 01.05., 11.06., 22.06.

GARDALAND - JEDNODNEVNI IZLETI: 12.04., 01.05., 11.06., 22.06.

Example Frame

Bratislava-Krakow-Prag


(7 dana; noćenja u Bratislavi -1-,Krakowu-2-, Pragu -3-)


1. DAN - ISTRA (RIJEKA) - BRATISLAVA

Polazak u jutarnjim satima. Mjesto i vrijeme polaska po dogovoru. Putovanje preko Ljubljane, Maribora,Graza, beča do Bratislave uz usputna zadržavanja po potrebi. Dolazak u Bratislavu predviđen je u kasnim popodnevnim satima. U pratnji stručnog vodiča organiziran je ovog lijepog grada na Dunavu. Smještaj u hotel. Večera. Povratak u hotel. Noćenje.

2. DAN - BRATISLAVA - KRAKOW

Doručak. Nakon doručka napuštamo Slovačku i krećemo u pravcu Poljske. Putovanje u pravcu Krakowa uz usputna zadržavanja po potrebi. Krakow je bio prijestolnica Poljske do 17 st. kao i jedan od centara znanosti, religije i kulture centralne Europe. Zbog sačuvanog arhitektonsko umjetničkog bogatstva Krakow je i postavljen na listu svjetske baštine UNESCO-a.Dolazak u Krakow predviđen je u večernjim satima. Smještaj u hotel. Večera Noćenje.

3. DAN - KRAKOW - AUSCHWITZ

Doručak. Nakon doručka krenut ćemo se u obilazak Krakowa. Razgled se sastoji od panoramskog dijela i štenje, a tijekom razgleda vidjet će se stari dio grada, Katedralu, Renesansnu palaču, Trg glavne tržnice, Robnu tržnicu, Palaču Krzysztofory, Crkvu Sv. Ane, Florijansku ulicu, vrata Barbican, Vjećnicu i posebno ističemo dvorac Wawel. Po završetku razgleda grada, u ranim popodnevnim satima odlazak a poludnevni izlet. Posjetit ćemo mjesto u kojem je stradalo više od milijun i pol osoba 27 različitih narodnosti. Od ukupnog broja stradalnika, najmanje 85% je bilo židovskog porijekla. Auschwitz je najstrašnije stratište i groblje u ljudskoj povjesti. Povratak u Krakow. Večera. Noćenje. Odlazak na zabavu u jednu od discoteka.

4. DAN - KRAKOW - WIELICZKA - PRAG

Doručak. Nakon doručka, planiran je odlazak u rudnik soli Wieliczka, koji se sastoji od pravog labirinta tunela (300 km) na devet razina. Tijekom razgledavanja obilaze se 3 razine. Posebice je rudnik čuven po gotovo nestvarnim predmetima, ljudskom rukom isklesanim, iz blokova soli – npr. kapela s oltarima i svecima; a postoje i podzemna jezera. Rudnik se nalazi na UNESCO-vom popisu svjetske baštine. Po završetku razgleda krenuti ćemo u pravcu Republike Češke, odnosno njenog glavnog grada Praga. Dolazak u Prag predviđen je u večernjim satima. Smještaj u hotel. Večera. Poslije večere zajednički odlazak na Vaclav trg, dug 700 metara koji se blago uspinje do veličanstvene fasade narodnog muzeja ispred koje se na razigranom katu nalazi kip kralja Vaclava. Šetnja trgom i okolnim ulicama. Povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN - PRAG (KRIŽIKOVE FONTANE)

Doručak. Nakon doručka u pratnji stručnog vodiča organiziran je razgled grada koji uključuje obilazak Hradčana, Staromesnog trga, Vaclavskih Namesty, Karlov most,… Već i samo ime “Zlatni grad” i svima poznata slika dvorca Hradčani, koji se izdiže iznad grada, dovoljan su razlog da se dođe ovdje i istraži jedna od najočuvanijih srednjovjekovnih “metropola”. Sasvim neopravdano Prag je u sjeni velikih i lijepih gradova na Zapadu. Iako je građen pod utjecajem zapadne kulture, «duh grada» je ipak sačuvao “slavensku dušu”. Slobodno poslijepodne za individualne šetnje, razglede. Povratak u hotel. Večera. Poslije večere predlažemo odlazak na Križikove fontane gdje se organizira muzička predstava uz koreografiju na vodi. Noćenje. Odlazak na zabavu u jednu od discoteka.

6. DAN - PRAG - KUTNA HORA (VOŽNJA VLTAVOM)

Doručak. Poslije doručka organiziran je poludnevni izlet u Kutnu Horu. Vožnja do Kutne Hore, gradića pod zaštitom UNESCO-a poznat po najvećim rudnicima srebra u Češkoj. Razgled gotičke crkve Sv. Barbare, Kamenita fontana. U sklopu posjeta Kutnoj Hori organiziran je posjet Kosturnici koja se nalazi u sklopu crkve.Nakon razgleda i šetnje ovim predivnim gradićem povratak u Prag. Slobodno popodne. Večera. Nakon večere predlažemo zajednički odlazak na jednosatnu vožnju Vltavom. Povratak u hotel. Noćenje.

7. DAN - PRAG - TELČ - ISTRA (RIJEKA)

Doručak. Nakon doručka polako završavamo naše putovanje i spremamo se na odlazak u pravcu Telča južnomoravskom mjestašcu pod zaštitom Unesca i jednim od najljepših gradića Češke, smještenom usred jezera i ribnjaka. Šetnja renesansnim glavnim trgom i starom gradskom jezgrom uz dvorac Zachariaša od Hradeca i kuće sa živopisnim fasadama. Nakon šetnje Telčom nastavak putovanja prema Hrvatskoj uz usputna zaustavljanja po potrebi. Dolazak u Istru (Rijeku) predviđen je u kasnim večernjim satima.

Cijena aranžmana: na upit

U CIJENU JE UKLJUČENO:

- prijevoz modernim turističkim autobusom

- smještaj u hotelu u Bratislavi na bazi polupansiona

- smještaj u hotelu u Krakowu na bazi polupansiona

- smještaj u hotelu u Pragu na bazi polupansiona

- stručno vodstvo za razgled Bratislave

- stručno vodstvo za razgled Krakowa

- stručno vodstvo za razgled Praga

- stručno vodstvo za razgled Kutne Hore

- ulaznica za kosturnicu u Kutnoj Hori

- ulaznica za logor Auswitz

- ulaznica za rudnik soli Wielicka

- osiguranje putnika od rizika nezgode

- organizacija i vodstvo puta