25 godina s Vama

Telefon +385(0)52 215 202
 
 
 
 

 

    FotoGalerije


    Prvenstvo u skijanju 2016


    Maturalna putovanja


    Ekskurzije
 
SICILIJA - 01.10.-05.10.2020., PUTOVANJE ZRAKOPLOVOM, FIRST MINUTE CIJENA 3.690,00 KN + 990,00 KN PRISTOJBE DO 14.08.2020.

SICILIJA - 01.10.-05.10.2020., PUTOVANJE ZRAKOPLOVOM, FIRST MINUTE CIJENA 3.690,00 KN + 990,00 KN PRISTOJBE DO 14.08.2020.

BARCELONA - 05.10.-11.10.2020., PUTOVANJE AUTOBUSOM, FIRST MINUTE CIJENA 3.000,00 KN DO 14.08.2020.

BARCELONA - 05.10.-11.10.2020., PUTOVANJE AUTOBUSOM, FIRST MINUTE CIJENA 3.000,00 KN DO 14.08.2020.

GARDALAND - JEDNODNEVNI IZLETI: jesen 2020.

GARDALAND - JEDNODNEVNI IZLETI: jesen 2020.

Example Frame

Varaždin i vinska cesta Međimurja


VARAŽDIN I VINSKA CESTA MEĐIMURJA
10.10.2020. (subota)


Hrvatska prijestolnica baroka, grad prebogate povijesti i kulture sa brojnim baroknim palačama, crkvama, samostanima, kulama, gradskim muzejom smještenim u renesansnoj utvrdi na vodi –starom gradu, čini najznačajnije turističko središte sjeverozapadne Hrvatske…. Međimurje, mjesto kroz koje vijuga Međimurska vinska cesta otkrivajući tradiciju, znanje i ukus i okus ovog kraja. Krenite s nama na ovo nezaboravno putovanje…

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Pule u 5:00 (kod Konzuma), Okreti u 5:20, Poreča u 6:00, Pazin (Etradex) 6:30, Vrata Jadrana u 7:15 sati. Vožnja sa usputnim zaustavljanjima preko Gorskog Kotara i Zagreba do Varaždina. Po dolasku u najljepši barokni grad Varaždin, iz milja ga zovu „Mali Beč“, razgledavanje poznatih gradskih znamenitosti u pratnji vodiča: katedrala, gradsko kazalište, gradska Vijećnica, Palača Sermage, Uršulinska crkva i samostan, gradski trg, Dvorac Stari grad, gradsko groblje iz osamnaestog stoljeća koje je jedan od bisera vrtne arhitekture i spomenika prirode. Nakon razgleda, slobodno vrijeme za šetnju gradom ili ručak. Predlažemo da popijete kavu u kavani ‘’Grofica Marica’’ i uživate u slasticama ili varaždinskim klipićima. Znate li da varaždinska starogradska jezgra ima čak 11 zvonika, šest crkava i tri samostana? Zar je čudno onda što su anđeli, ta tako mila i draga bića i simboli dobrote, upravo Varaždin odabrali za svoj dom? Varaždin je grad anđela, a sada i vi možete poći njihovim tragom. U dogovoreno vrijeme nastavljamo put prema međimurskoj vinskoj cesti. Međimurje, najsjevernija regija Hrvatske, obiluje bogatim poljima i vinorodnim obroncima, a isto tako kulturnim nasljeđem i tradicijom koja se posebno njeguje u ovom kraju a svojom ljupkošću oduševljava svakog posjetitelja. Put nas vodi do vinarije Štampar. Na valovitim položajima brežuljaka Svetog Urbana dozrijevaju najbolje međimurske kaplje Pušipela, Graševine, Silvanca zelenog, Chardonnaya, Pinota sivog, Rajnskog rizlinga, Muškata žutog i ostalih sorti vina. Upoznati ćemo bogatu povijest vina obitelji Štampar i poslije tog uživati u degustaciji . Vozimo se međimurskom cestom sve do mjesta Jurovčak gdje će nas ugostiti obitelj Vinske kuće Hažić. Tradicija proizvodnje vina i jabuka duga je 20-ak godina. Upoznavanje s imanjem i degustacija vina i proizvoda od jabuke. Oko 18 sati polazak prema Istri i dolazak u kasnim večernjim satima.

Cijena izleta po osobi: 390,00 kn
Cijena za djecu od 4 do 12 godina: 300,00 kn

CIJENA UKLJUČUJE:

- prijevoz autobusom prema programu

- razglede prema programu

- voditelj putovanja

- lokalnog vodiča za Varaždin

- 2 degustacije u vinskim kućama (4 vrste vina, sok i čips od jabuke i domaći kruščići s bučinim uljem - Hažić i 5 vrsta vina i degustacijski prilog - Štampar)

- organizaciju i pripremu izleta

- jamčevno osiguranje

CIJENA NE UKLJUČUJE:

- ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene

- troškove osobne potrošnje

NAPOMENA:

- minimalan broj prijavljenih putnika: 30 osoba (u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo otkaza putovanja ili promjene cijene)

- moguć ukrcaj u Puli, Okreti, Poreč, Pazin, tunel Učka i Vrata Jadrana

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa, kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.

Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate.

ODGOVORNI ORGANIZATOR: SABINA TRAVEL d.o.o., putnička agencija, Brig 7, 52440 Poreč

Za ovo putovanje vrijede opće upute i uvjeti rezervacije za korisnike turističkih aranžmana Sabina Travel d.o.o.

www.sabinatravel.net/opci-uvjeti-putovanja