25 godina s Vama

Telefon +385(0)52 215 202
 
 
 
 

 

    FotoGalerije


    Prvenstvo u skijanju 2016


    Maturalna putovanja


    Ekskurzije
 
BARCELONA - 09.04.-12.04.2020., PUTOVANJE ZRAKOPLOVOM, ORGANIZIRANI TRANSFER IZ PULE, SMJEŠTAJ U HOTELU 3* CENTRU GRADA

BARCELONA - 09.04.-12.04.2020., PUTOVANJE ZRAKOPLOVOM, ORGANIZIRANI TRANSFER IZ PULE, SMJEŠTAJ U HOTELU 3* CENTRU GRADA

LONDON - 07.05.-10.05.2020., PUTOVANJE ZRAKOPLOVOM IZ PULE, SMJEŠTAJ U HOTELU 3* CENTRU GRADA

LONDON - 07.05.-10.05.2020., PUTOVANJE ZRAKOPLOVOM IZ PULE, SMJEŠTAJ U HOTELU 3* CENTRU GRADA

TORINO, MILANO I MAGIČNI KRAJOLICI REGIJE PIEMONTE - 19.06.-22.06.2020., PUTOVANJE AUTOBUSOM, SMJEŠTAJ U HOTELU 3*

TORINO, MILANO I MAGIČNI KRAJOLICI REGIJE PIEMONTE - 19.06.-22.06.2020., PUTOVANJE AUTOBUSOM, SMJEŠTAJ U HOTELU 3*

PARIS I DISNEYLAND - 26.06.-29.06.2020., PUTOVANJE ZRAKOPLOVOM IZ PULE U POLASKU, SMJEŠTAJ U HOTELU 3* CENTRU GRADA

PARIS I DISNEYLAND - 26.06.-29.06.2020., PUTOVANJE ZRAKOPLOVOM IZ PULE U POLASKU, SMJEŠTAJ U HOTELU 3* CENTRU GRADA

GARDALAND - JEDNODNEVNI IZLETI: 12.04., 01.05., 11.06., 22.06.

GARDALAND - JEDNODNEVNI IZLETI: 12.04., 01.05., 11.06., 22.06.

Example Frame

Skrivena-Toskana


SKRIVENA TOSKANA
SIENA - MONTEPULCIANO - PIENZA - MONTALCINO - VOLTERRA - SAN GIMIGNANO - FIRENZA
20.10.2016. - 23.10.2016.


Toskana je jedna od najstarijih i najpoznatijih vinorodnih regija Italije. Osim što očarava ljepotom bogatog krajolika, najveći pogled plijeni svojim prekrasnim vinskim podrumima i vinogradima. Toskana nam pruža milijun mogućnosti za uživanje svih naših osjetila zahvaljujući vrijednosti široke palete plemenite kapljice koja nosi svoju ljepotu i brzo zagrije dušu.

Vrijednost više: uključeni polupansioni, lokalni vodiči, degustacija vina i sira, tipični ručak...

DAN 1. - 20.10.2016: PULA – PAZIN – SIENA

Polazak iz Pule u 4,00h, iz Pazina (Etradex) u 04,40h, iz GP Kaštel u 5,30h. Mogućnost ukrcaja u Baderni. Udobna vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz zaustavljanja po potrebi. Dolazak u SIENU i smještaj u hotel 3*. Kratki odmor za osvježenje. Susret s lokalnim vodičem te odlazak u popodnevni razgled Siene: Duomo, Piazza del Campo, Palazzo Pubblico, Torre del Mangia,… Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

DAN 2. - 21.10.2016: SIENA – MONTELPUCIANO – PIENZA – MONTALCINO - SIENA

Doručak. Nakon doručka odlazak na cjelodnevni izlet ovom bogatom regijom. Dolazak u gradić MONTEPULCIANO, poznat po odličnom crnom vinu Rosso Nobile di Montepulciano! Montepulciano je renesansan grad i smatra se Firencom u minijaturi. Također, tu su snimane i neke scene filma "Sumrak saga". Slijedi razgled ovog živopisnog gradića. Posjet jednoj od poznatijih vinskih podruma koji se nalazi u blizini. Organizirana vođena tura podrumom sa degustacijom vina u kombinaciji sa domaćim sirom i salamom. Nakon degustacije vina nastavljamo vožnju do obližnjeg mjesta PIENZA „ideala renesansnog grada“ pape Pija II. Razgled grada: palača Piccolomini – katedrala, hodočasničko središte San Quirico d'Orcia, Bagno Vignoni - gdje se umjesto glavnog trga u središtu sela nalazi veliki bazen termalne vode čija su terapeutska svojstva poznata od antike. Nakon razgleda Pienze, odlazak do obližnje sirane na prezentaciju proizvodnje i degustaciju ovčjeg sira popraćena sa crnim vinom iz doline Orcia. Na kraju posjet MONTALCINU, još jednom lijepom toskanskom gradiću smještenom usred brežuljaka s vinogradima. Razgled gradske jezgre: glavni trg - palača Priori. Povratak u Sienu. Večera u hotelu. Noćenje.

DAN 3. 22.10.2016: SIENA – VOLTERRA - SAN GIMIGNANO - SIENA

Doručak. Odlazak na još jedan prekrasan jednodnevni izlet. Praćeni prekrasnim pejzažem, dolazak do VOLTERRE - kamenog gradića uskih ulica, poznatog po mnoštvu obrta i trgovina umjetničkih djela proizvedenih od alabastera. Razgled grada: katedrala – rimsko kazalište – Piazza dei Priori... slobodno vrijeme. Organizirani ručak u jednoj tipičnoj fattorii na putu prema San Gimiganu. Dolazak u SAN GIMIGNANO. Razgled gradića sa pogledom na okolne vinograde i maslinike. Nakon zajedničke šetnje mjestom, slijedi slobodno vrijeme. Povratak u Sienu. Večera. Noćenje.

DAN 4. 23.10.2016: SIENA – FIRENCA - PULA

Raniji doručak. Odjava iz hotela. Odlazak autobusom prema cca 75 km udaljenoj FIRENZI, u kolijevku renesanse, gdje slijedi susret sa lokalnim vodičem. Firenca je grad koji svaki ljubitelj umjetnosti jednostavno mora posjetiti i doživjeti ga. UNESCO procjenjuje da je gotovo 60% od ukupne svjetske baštine umjetnina smješteno u Italiji, a više od te polovice se nalazi upravo u Firenci. Obitelj Medici, koja je vladala gradom 300 godina, velikim djelom je zaslužna za procvat umjetnosti u gradu. Slike Botticelia, skulpture Michelangela i rustikalne palače Michelozza, sve su nastale pod njihovom vladavinom. Naš vodič će nas upoznati sa bogatom poviješću Firence, prošetati ćemo jednim od najljepših dijelova: crkva Sv. Križa, Katedrala, Krstionica, Via dei Calzaiuoli, crkva Santa Maria Novella, Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Ponte Vecchio, Capelle Medicee. Slobodno vrijeme. Svakako će Vas naš pratitelj puta i lokalni vodič uputiti gdje se najbolje i najpovoljnije može nešto pojesti! Preporučamo da isprobate i "Gelato Artigenale" tj. prirodni sladoled. Pravi majstori! Iskoristite slobodno vrijeme za posjet Capelle Medice ili Galerie d' Uffizi. U kasnijim popodnevnim satima ukrcaj u autobus i polazak prema Istri. Udobna vožnja uz zaustavljanja po potrebi. Dolazak svojim kućama u kasnim večernjim satima.

Cijena po osobi: 2.750,00 kn
FIRST MINUTE CIJENA do 15.08.2016.: 2.650,00 kn

U cijenu je uključeno:

- prijevoz udobnim turističkim autobusom

- licencirani pratitelj putovanja

- smještaj u Sieni u hotelu "3* na bazi 3 polupansiona

- boravišna pristojba

- posjet vinariji i degustacija kako po programu u Montepulcianu

- posjet sirani sa uključenom degustacijom sira u Pienzi

- lokalni vodič hrvatskom jeziku za razgled Siene i Firenze

- tipični ručak 3.dan izleta

- sve turističke pristojbe za ulaz autobusa u gradove

- troškovi organizacije i prodaje

- organizacija putovanja

- jamčevina putovanja

U cijenu nije uključeno:

- eventualne ulaznice u znamenitosti koje se posjećuju usput (katedrale, galerije, muzeji...)

- osobna potrošnja i fakultativni loko izleti

- sve što nije navedeno pod "cijena uključuje"

Napomena:

* Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju i policu osiguranja od otkaza putovanja.

* Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja i izvršiti povrat novca ili ponuditi zamjensko putovanje.

* Nadoplata za jednokrevetnu sobu: 400,00 kn

* Za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

* Valuta plaćanja u Italiji je Euro.

* Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redosljeda realizacije programa.

ODGOVORNI ORGANIZATOR: CONTINEO d.o.o., putnička agencija, V. Gortana 2, 52000 Pazin

MOGUĆNOST PLAĆANJA U VIŠE MJESEČNIH RATA