25 godina s Vama

Telefon +385(0)52 215 202
 
 
 
 

 

    FotoGalerije


    Prvenstvo u skijanju 2016


    Maturalna putovanja


    Ekskurzije
 
JESENSKO MINI KRSTARENJE - MSC MUSICA: JADRANSKO MORE, 05.11.-09.11.2017. - RASPRODANO!

JESENSKO MINI KRSTARENJE - MSC MUSICA: JADRANSKO MORE, 05.11.-09.11.2017. - RASPRODANO!

FOLGARIA (ITALIJA) - POVOLJNE CIJENE SMJEŠTAJA, SKI KARATA - ŠKOLA SKIJANJA i SNOWBOARDA NA HRVATSKOM JEZIKU!

FOLGARIA (ITALIJA) - POVOLJNE CIJENE SMJEŠTAJA, SKI KARATA - ŠKOLA SKIJANJA I SNOWBOARDA NA HRVATSKOM JEZIKU!

GARDALAND - JEDNODNEVNI IZLETI: 31.03., 28.04., 12.05., 31.05., 22.06.2018.

GARDALAND - JEDNODNEVNI IZLETI: 31.03., 28.04., 12.05., 31.05., 22.06.2018.

Example Frame

London


LONDON
DIREKTAN LET IZ PULE
18.06.2017. - 21.06.2017.


1.DAN - 18.06.2017. - PULA - LONDON

Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u zračnoj luci Pula u 09:00 sati kod šaltera informacija. Prijava na let za London avionske kompanije Ryanair. Polazak zrakoplova u 10:30 sati. Po slijetanju zrakoplova u londonsku zračnu luku Stansted u 11:45 sati po lokalnom vremenu, odlazak u panoramski razgled grada autobusom gdje ćemo vidjeti najpoznatije znamenitosti i atrakcije: Westminster Abbey, Big Ben, Tower of London, Houses of Parliament, Royal Albert Hall,... Nakon razgleda odlazak u pravcu hotela. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odlazak u jedan od obližnjih londonskih barova ili pubova gdje možete uživati u pravoj atmosferi grada uz pivo i poznati fish&chips - jelo engleskog podrijetla koje se sastoji od pohane ribe, najčešće bakalara, te prženih krumpirića. Noćenje.

2.DAN - 19.06.2017. - LONDON

Doručak. Odlazak s vodičem u razgled grada pješice i javnim gradskim prijevozom. Prošetat ćemo do Westminster Palace i Houses of Parlament, središta političkog života Ujedinjenog Kraljevstva, te ćemo vidjeti Big Ben, veliko zvono unutar sata na sjevernom dijelu palače. Zatim ćemo nastaviti do Whitehalla gdje su smještena vladina ministarstva i slikati se uz nepomičnu kraljičinu stražu na Horse Guards Parade. Proći ćemo ulicom Downing street, a šetnju ćemo nastaviti u St. James Parku, jednom od Kraljevskih parkova u Londonu. Nakon šetnje krenut ćemo prema Buckingham Palace, domu britanskih monarha, kao i poznatoj turističkoj atrakciji. Palača je sagrađena 1703. godine, a kralj George III ju je 1762. godine pretvorio u osobnu rezidenciju. Zatim ćemo posjetiti National Gallery, državni muzej umjetnosti Ujedinjenog Kraljevstva koji se nalazi u središtu Londona, na slavnom Trafalgar Squareu, najvećem londonskom trgu. Prošetat ćemo i do trga Piccadilly Circus, poznatog po fontani sa statuom Erosa. Nakon razgleda, slobodno poslijepodne u Soho četvrti i shopping u najpoznatijoj ulici u Londonu - Oxford Street, najužurbanijoj trgovačkoj zoni u Europi dugačkoj oko 2.5 km, gdje možete kupiti suvenire, odjeću, kozmetiku i još mnogo toga. Povratak u hotel. Noćenje.

3.DAN - 20.06.2017. LONDON - GREENWICH

Doručak. Odlazak na razgled pomorskog središta Greenwicha, južnu četvrt Londona i mjesto kojim prolazi nulti meridijan. Greenwich je upisan na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Europi. Na Greenwich marketu isprobat ćemo specijalitete svjetskih kuhinja po super povoljnim cijenama.

Slobodno vrijeme i pauza za ručak. S vodičem ćemo otići do Tower of London, najstarije kraljevske rezidencije u kojoj se čuvaju kraljevski dragulji. Prošetat ćemo do poznate katedrale St. Paul's Chatedral koja se nalazi na sjevernoj obali Temze. Preći ćemo preko mosta Millennium Bridge i uživati u panoramskom pogledu duž Temze. Ovaj viseći most izgrađen je na odličnom mjestu - spaja sjevernu obalu rijeke s južnom obalom, gdje se nalazi čuvena galerija Tate Modern, kao i poznato kazalište Shakespeare's Globe. Prošetat ćemo do National Theatre, a razgled ćemo završiti kod najposjećenije gradske znamenitosti i simbola ulaska Londona u 21. stoljeće, divovskog panoramskog kotača London Eye. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

4.DAN - 21.06.2017. - LONDON - PULA

Doručak. Slobodan dan za osobne programe, šetnju, razgledavanje i upoznavanje zanimljivosti grada. London je grad kulture prepun muzeja, galerija, palača i parkova. Svi veliki muzeji u Londonu su besplatni: Museum of London, Science Museum, National Army Museum, V&A Museum of Childhood... Predlažemo da svakako posjetite British Museum, jedan od najstarijih, najvećih i najbogatijih svjetskih muzeja povijesti i kulture čovječanstva. Njegove kolekcije broje 7 milijuna kataloških jedinica, a posjetitelji koji po prvi puta dolaze u muzej obično razgledaju mumije, Kamen iz Rosette, figurice za šah Lewis Chessmen... Muzej je jedinstven i po tome što objedinjuje dvije institucije - Nacionalni muzej starina i Nacionalnu biblioteku. Jedna od najistaknutijih karakteristika londonskog urbanizma su mnogobrojni prekrasni parkovi i vrtovi: Kraljevski parkovi Hyde Park, susjedni Kensington Gardens i Regent's Park na sjevernom kraju centralnog Londona. Regent's Park sadrži londonski zoološki vrt, najstariji znanstveni zoo u svijetu. Transfer autobusom do zračne luke. Let za Pulu predviđen je u 17:20 sati. Slijetanje u zračnu luku Pula predviđeno je u 20:35 sati.

ULTRA LAST MINUTE: 2.680,00 kn - ZADNJA 2 MJESTA!
ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE UKLJUČENE U CIJENU!

U CIJENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

- prijevoz autobusom prema programu

- prijevoz zrakoplovom na relaciji PULA-LONDON-PULA

- trošak prtljage do 15 kg na zrakoplovu

- smještaj u Londonu na bazi noćenja s doručkom u hotelu AVNI KENSINGTON

- stručno vodstvo za vrijeme realizacije aranžmana

- osiguranje putnika od rizika nezgode

- jamčevina tur. paket aranžmana

- organizacija i vodstvo puta

U CIJENU NIJE UKLJUČENO:

- ulaznice za znamenitosti koje će se eventualno posjetiti:

VAŽNE NAPOMENE

Kalkulacija aranžmana izrađena je na bazi 20-25 osoba.

PUTNO OSIGURANJE

U suradnji s ALLIANZ d.d., jednim od najpoznatijih svjetskih osiguravajućih društava, nudimo PUTNO OSIGURANJE (zdravstveno osiguranje, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja). Preporučamo - osigurajte se!

ODGOVORNI ORGANIZATOR: Zeatours, putnička agencija, Dobricheva 24, 52100 Pula

MOGUĆNOST PLAĆANJA ARANŽMANA DO 10 MJESEČNIH RATA!