25 godina s Vama

Telefon +385(0)52 215 202
 
 
 
 

 

    FotoGalerije


    Prvenstvo u skijanju 2016


    Maturalna putovanja


    Ekskurzije
 
FOLGARIA (ITALIJA) - POVOLJNE CIJENE SMJEŠTAJA, SKI KARATA - ŠKOLA SKIJANJA i SNOWBOARDA NA HRVATSKOM JEZIKU!

FOLGARIA (ITALIJA) - POVOLJNE CIJENE SMJEŠTAJA, SKI KARATA - ŠKOLA SKIJANJA I SNOWBOARDA NA HRVATSKOM JEZIKU!

GARDALAND - JEDNODNEVNI IZLETI: 31.03., 28.04., 12.05., 31.05., 22.06.2018.

GARDALAND - JEDNODNEVNI IZLETI: 31.03., 28.04., 12.05., 31.05., 22.06.2018.

Example Frame

Crna-Gora-i-Dubrovnik


CRNA GORA I DUBROVNIK
05.10.2017. - 08.10.2017.


1.DAN 05.10.2017. PULA – PAZIN - NEUM – PERAST – GOSPA OD ŠKRPJELA - KOTOR - BUDVA

Polazak iz Pule (parkiralište bivšeg Mercatora) 4.10.17 navečer, tj. 5.10. u 00:00h, Rovinja 00:30h, iz Pazina (Etradex) u 1:15h i iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 2:00h. Udobna noćna vožnja preko Senja, na Vratnik i dalje autoputom u smjeru Dalmacije, uz usputna stajanja. Dolazak u NEUM. Duža pauza za doručak i odmor od vožnje. Nastavak vožnje prema jugu. Prelazak preko granice i ulazak u CRNU GORU. Vožnja prema PERASTU, baroknom gradiću koji se nalazi nedaleko od Kotora. Najljepse građevine ovog grada nastale su u periodu od XVII - XVIII stoljeća kada je jačalo pomorstvo. Tada su kapetani podigli vile koje i danas oduševljavaju svojom ljepotom. Nakon razgleda mjesta, polazimo na izlet brodom na otok Gospa od Škrpjela. Na otoku Gospi od Škrpjela pauza za razgledavanje, povratak u Perast. Nastavak vožnje do KOTORA, grada trgovaca i moreplovaca, smještenog u jedan od najljepših zaljeva svijeta. Razgled grada koji je zbog svoje srednjovjekovne arhitekture i brojnih spomenika uvršten na UNESCO-ov popis Svjetske prirodne i kulturne baštine. Nastavak prema BUDVI. Smještaj u naš hotel 3*, koji je udaljen 5 minuta pješke od centra Budve. Osvježenje i zajednička šetnja do starog grada Budve. Slobodno vrijeme do večere. Organizirana večera u lokalnom restoranu. Povratak u hotel. Noćenje.

2.DAN 06.10.2017. BUDVA – CETINJE – NP LOVĆEN - NJEGUŠI

Doručak. Odlazak autobusom na poludnevni izlet prema CETINJU. Razgled grada uz lokalnog vodiča: Dvor kralja Nikole, danas Državni muzej Crne Gore (posjet dvoru); Njegošev dvor – Biljarda; Cetinjski manastir; Mauzolej vladike Danila – Orlov Krš; Vladin dom; Plavi dvorac – rezidencija predsjednika Crne Gore; Zetski dom – Cetinjsko kazalište. Nastavak vožnje autobusom prema NP LOVĆEN (ukoliko to vremenski uvjeti budu dozvolili). Kraće pješačenje do Jezerskog vrha i Njegoševog mauzoleja (Meštrović). Obilazak mauzoleja i zadržavanje na vidikovcu. Nastavak na degustaciju pršuta u selo Njeguši. Povratak u Budvu. Razgled Budve u pratnji lokalnog vodiča. Slobodno vrijeme za osobne programe. Organizirana večera u lokalnom restoranu. Noćenje.

3.DAN 07.10.2017. PODGORICA – VINSKI PODRUM ŠIPČANIK - SKADARSKO JEZERO

Doručak. Vožnja prema glavnom gradu Crne Gore – Podgorica. Panoramska vožnja kroz Podgoricu (bez zaustavljana) te odlazak do najvećeg vinskog podruma u Europi, do Šipčanika, najvećeg vinograda u Europi. Nekada je ovdje bilo utvrđenje koje je crnogorski prijestolonasljednik Danilo preuzeo od Turaka, a kasnije – vojni aerodrom. Sa tvrđave, koja je na samom uzvišenju, pruža se pogled na Skadarsko jezero i grad Podgoricu. Razgled podruma i vođena degustacija vina. Nakon degustacije, nastavak putovanja prema Skadarskom jezeru, dolazak do Virpazara, ukrcaj na brod i vožnja brodom po Skadarskom jezeru, uz rakiju i priganice. Organizirani ručak u restoranu koji se nalazi na predivnoj plaži Skadarskog jezera. Vožnja prema Budvi. Ugodna vožnja uz more, panoramskog razgledavanje zanimljivih mjesta uz obalu, zaustavljanje kod Svetog Stefana - srednjovjekovni utvrđeni grad i utočište pred turskom i gusarskim najezadma, pretvoren je u elitni grad – hotel. Povratak u Budvu i slobodno vrijeme do večere. Organizirana večera u lokalnom restoranu. Noćenje.

4.DAN 08.10.2017. BUDVA - DUBROVNIK - PULA

Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja preko Tivata do trajekta. Ukrcaj na trajekt i kratka vožnja od Lepetani do Kamenara. Nastavak vožnje autobusom prema Hrvatskoj. Dolazak u Dubrovnik. Po iskrcaju na Pilama, slijedi razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: vrata od Pila koja vode u stari dio grada, Onofrijeva česma, Franjevački samostan, Katedrala, Knežev dvor, Stradun, Orlandov stup..... Slobodno vrijeme. U slobodno vrijeme, preporučujemo vam posjet gradskim zidinama ili vožnja žičarom na Srđ. U ranim popodnevnim satima polazak prema Rijeci i Istri. Dolazak kućama u večernjim satima.

Cijena po osobi: 1.770,00 kn - 2 slobodna mjesta!
Popust za djecu do 12 godina u sobi s dvije odrasle osobe: 20%

U cijenu je uključeno:

- prijevoz udobnim turističkim autobusom

- licencirani pratitelj putovanja

- licencirani lokalni vodiči u Crnoj Gori

- lokalni vodič za razgled Dubrovnika

- 3 noćenja s doručkom u provjerenom hotelu 3* u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama

- 3 organizirane večere u lokalnom restoranu u Budvi

- vožnja brodom do otoka Gospe od Škrpjela + ulaznica u muzej

- paket: ulaznica za NP Skadarsko jezero + vožnja brodom po jezeru + organizirani ručak

- posjet i degustacija vina u vinskom podrumu Šipčanik

- ulaznica za Muzej kralja Nikole u Cetinju

- trajekt na relaciji Lepetani - Kamenari

- turističke takse

- sve usluge prema programu

- organizacija puta, jamčevina putovanja, pdv

U cijenu nije uključeno:

- piće za vrijeme obroka

- sve što nije navedeno pod cijena uključuje!

DOPLATE:

- doplata za jednokrevetnu sobu: 400,00 kn

- doplate na licu mjesta: ulaznica za NP Lovćen 2 EUR, Mauzolej 3 EUR

Informativne cijene ulaznica: Dubrovačke zidine 150,00 kn; Žičara za Srđ – 130,00 kn

PREPORUČAMO da si svaki putnik napravi policu INO putnog osiguranja i policu osiguranja od otkaza putovanja.

Napomene:

* Cijena putovanja formirana je na bazi od minimum 40 osoba, u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene.

* Za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

ODGOVORNI ORGANIZATOR: CONTINEO d.o.o., putnička agencija, V. Gortana 2, 52000 Pazin

MOGUĆNOST PLAĆANJA U VIŠE MJESEČNIH RATA