23 godine s Vama

Telefon +385(0)52 215 202
 
 
 
 

 

    FotoGalerije


    Prvenstvo u skijanju 2016


    Maturalna putovanja


    Ekskurzije
 
KRSTARENJE U VRIJEME PROLJETNIH PRAZNIKA - MSC ORCHESTRA: ZAPADNI MEDITERAN, 18.04.-23.04.2017. - DJECA DO 12 GODINA GRATIS!

KRSTARENJE U VRIJEME PROLJETNIH PRAZNIKA - MSC ORCHESTRA: ZAPADNI MEDITERAN, 18.04.-23.04.2017. - DJECA DO 12 GODINA GRATIS!

ADVENT U GRAZU I PREDBOŽIĆNI SHOPPING - 17.12.2016.

ADVENT U GRAZU I PREDBOŽIĆNI SHOPPING - 17.12.2016.

JESENSKO MINI KRSTARENJE - MSC MUSICA: JADRANSKO MORE, 05.11.-09.11.2017. - DJECA DO 12 GODINA GRATIS!

JESENSKO MINI KRSTARENJE - MSC MUSICA: JADRANSKO MORE, 05.11.-09.11.2017. - DJECA DO 12 GODINA GRATIS!

GARDALAND - JEDNODNEVNI IZLETI: PROLJEĆE 2017.

GARDALAND - JEDNODNEVNI IZLETI: PROLJEĆE 2017.

Example Frame

Crna-Gora-i-Dubrovnik


CRNA GORA I DUBROVNIK
06.10.2016. - 09.10.2016.


1.dan 06.10.2016: PULA – PAZIN - NEUM – PERAST – GOSPA OD ŠKRPJELA - KOTOR - BUDVA

Polazak iz Pule (parkiralište bivšeg Mercatora) u 00:30h, iz Pazina (Etradex) u 1:15h i iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 2:00h. Udobna noćna vožnja preko Senja, na Vratnik i dalje autoputom u smjeru Dalmacije, uz usputna stajanja. Dolazak u NEUM. Duža pauza za doručak i odmor od vožnje. Nastavak vožnje prema jugu. Prelazak preko granice i ulazak u CRNU GORU. Vožnja prema PERASTU, baroknom gradiću koji se nalazi nedaleko od Kotora. Najljepse građevine ovog grada nastale su u periodu od XVII - XVIII stoljeća kada je jačalo pomorstvo. Tada su kapetani podigli vile koje i danas oduševljavaju svojom ljepotom. Nakon razgleda mjesta, polazimo na izlet brodom na otok Gospa od Škrpjela. Na otoku Gospi od Škrpjela pauza za razgledavanje, povratak u Perast. Nastavak vožnje do KOTORA, grada trgovaca i moreplovaca, smještenog u jedan od najljepših zaljeva svijeta. Razgled grada koji je zbog svoje srednjovjekovne arhitekture i brojnih spomenika uvršten na UNESCO-ov popis Svjetske prirodne i kulturne baštine. Nastavak prema BUDVI. Smještaj u naš hotel, koji je udaljen 5 minuta od centra Budve. Zajednička šetnja do Budve. Slobodno vrijeme. Organizirana večera u lokalnom restoranu. Povratak u pansion. Noćenje.

2.dan 07.10.2016 BUDVA – CETINJE – NP LOVĆEN

Doručak. Odlazak autobusom na poludnevni izlet prema CETINJU. Razgled grada uz lokalnog vodiča: Dvor kralja Nikole, danas Državni muzej Crne Gore; Njegošev dvor – Biljarda; Cetinjski manastir; Mauzolej vladike Danila – Orlov Krš; Vladin dom; Plavi dvorac – rezidencija predsjednika Crne Gore; Zetski dom – Cetinjsko kazalište. Nastavak vožnje autobusom prema NP LOVĆEN (ukoliko to vremenski uvjeti budu dozvolili). Kraće pješačenje do Jezerskog vrha i Njegoševog mauzoleja (Meštrović). Obilazak mauzoleja i zadržavanje na vidikovcu. Povratak u Budvu. Razgled Budve u pratnji lokalnog vodiča. Slobodno vrijeme za osobne programe. Organizirana večera u lokalnom restoranu. Noćenje.

3.dan 08.10.2016 SKADARSKO JEZERO – ULCINJ – BAR

Doručak. Vožnja crnogorskom obalom u pravcu Skadarskog jezera, panoramskog razgledavanje zanimljivih mjesta uz obalu, zaustavljanje kod Svetog Stefana - srednjovjekovni utvrđeni grad i utočište pred turskom i gusarskim najezadma, pretvoren je u elitni grad – hotel. Nastavak putovanja prema Skadarskom jezeru, dolazak do Virpazara, ukrcaj na brod i vožnja brodom po Skadarskom jezeru, na jezeru je 50 otoka, a na nekim od njih su stare utvrde i manastiri. Organizirani ručak. Nastavljamo vožnju do ULCINJA. Razgled gradića. Povratak prema Budvi preko BARA i SUTOMORA. Povratak u Budvu. Organizirana večera u lokalnom restoranu. Noćenje.

4.dan 09.10.2016 BUDVA - TIVAT – DUBROVNIK - PULA

Doručak. Odjava iz pansiona. Vožnja preko Tivata do trajekta. Ukrcaj na trajekt i kratka vožnja do Herceg Novog. Nastavak vožnje autobusom prema Hrvatskoj. Dolazak u Dubrovnik. Po iskrcaju na Pilama, slijedi razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: vrata od Pila koja vode u stari dio grada, Onofrijeva česma, Franjevački samostan, Katedrala, Knežev dvor, Stradun, Orlandov stup, gradske zidine. Slobodno vrijeme. U ranim popodnevnim satima polazak prema Rijeci i Istri. Dolazak kućama u večernjim satima.

Cijena po osobi: 1.690,00 kn
Vrijednost više: uključene ulaznice, lokalni vodiči, 3 večere u gradu i ručak na Skadarskom jezeru...

U cijenu je uključeno:

- prijevoz udobnim turističkim autobusom

- licencirani pratitelj putovanja

- licencirani lokalni vodiči u Crnoj Gori

- lokalni vodič za razgled Dubrovnika

- 3 noćenja s doručkom u provjerenom pansionu u dvokrevetnim sobama

- 3 organizirane večere u lokalnom restoranu u Budvi

- vožnja brodom do otoka Gospe od Škrpjela + ulaznica u muzej

- paket: ulaznica za NP Skadarsko jezero + vožnja brodom po jezeru + organizirani ručak

- ulaznica za Muzej kralja Nikole u Cetinju

- trajekt na relaciji Tivat – Herceg Novi

- turističke takse

- sve usluge prema programu

- organizacija puta, jamčevina putovanja, pdv

U cijenu nije uključeno:

- piće za vrijeme obroka

- sve što nije navedeno pod cijena uključuje!

DOPLATE:

- doplata za jednokrevetnu sobu: 400,00 kn

- doplate na licu mjesta: ulaznica za NP Lovćen 2 EUR, Mauzolej 2 EUR

- PREPORUČAMO da si svaki putnik napravi policu INO putnog osiguranja i policu osiguranja od otkaza putovanja

Napomene:

* Cijena putovanja formirana je na bazi od minimum 40 osoba, u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene.

* Za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

ODGOVORNI ORGANIZATOR: CONTINEO d.o.o., putnička agencija, V. Gortana 2, 52000 Pazin

MOGUĆNOST PLAĆANJA U VIŠE MJESEČNIH RATA