25 godina s Vama

Telefon +385(0)52 215 202
 
 
 
 

 

    FotoGalerije


    Prvenstvo u skijanju 2016


    Maturalna putovanja


    Ekskurzije
 
GARDALAND - JEDNODNEVNI IZLETI: 27.10. (Halloween)

GARDALAND - JEDNODNEVNI IZLETI: 27.10. (Halloween)

Example Frame

Crna-Gora-Dubrovnik


CRNA GORA I DUBROVNIK
05.04.2018. - 08.04.2018.


1.DAN 05.04.2018. PULA – PAZIN - NEUM – PERAST – GOSPA OD ŠKRPJELA - KOTOR - BUDVA

Polazak iz Pule i Rovinja u 00,30h (u noći srijeda na četvrtak), iz Pazina (Etradex) u 1:15h i iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 2:00h. Noćna vožnja autoputom u smjeru Dalmacije, uz zaustavljanja po potrebi. Dolazak u NEUM (BiH). Duža pauza za doručak i odmor od vožnje. Nastavak vožnje prema jugu. Prelazak preko granice i ulazak u CRNU GORU. Dolazak u PERAST, barokni gradić koji se nalazi nedaleko od Kotora. Slijedi ukrcaj na brodić i kratka vožnja do otoka Gospa od Škrpjela, posjet crkvi i muzeju. Povratak u Perast. Nastavak vožnje do KOTORA, grada trgovaca i moreplovaca, smještenog u jedan od najljepših zaljeva svijeta. Razgled grada koji je zbog svoje srednjovjekovne arhitekture i brojnih spomenika uvršten na UNESCO-ov popis Svjetske prirodne i kulturne baštine. Slobodno vrijeme. Nastavak prema BUDVI. Smještaj u obiteljski hotel 3*, koji je udaljen 10 minuta pješke od starog djela grada Budve. Osvježenje i zajednička šetnja do starog grada Budve. Slobodno vrijeme do večere. Organizirana večera u lokalnom restoranu u centru grada. Slobodno vrijeme. Noćenje.

2.DAN 06.04.2018. BUDVA – CETINJE – NP LOVĆEN - NJEGUŠI

Doručak. Kraća šetnja do autobusa te odlazak na prema CETINJU. Razgled Cetinja uz lokalnog vodiča: Dvor kralja Nikole, danas Državni muzej Crne Gore (posjet dvoru); Njegošev dvor – Biljarda; Cetinjski manastir; Mauzolej vladike Danila – Orlov Krš; Vladin dom; Plavi dvorac – rezidencija predsjednika Crne Gore; Zetski dom – Cetinjsko kazalište. Nastavak vožnje autobusom prema NP LOVĆEN (ukoliko to vremenski uvjeti budu dozvolili). Uspon od 462 stepenice do Jezerskog vrha i Njegoševog mauzoleja (Meštrović). Obilazak mauzoleja i zadržavanje na vidikovcu. Nastavak na degustaciju pršuta u selo Njeguši. Povratak u Budvu. Razgled Budve u pratnji lokalnog vodiča. Slobodno vrijeme za osobne programe. Organizirana večera u lokalnom restoranu u centru grada. Noćenje.

3.DAN 07.04.2018. PODGORICA – VINSKI PODRUM ŠIPČANIK - SKADARSKO JEZERO

Doručak. Vožnja prema glavnom gradu Crne Gore – Podgorici. Panoramska vožnja kroz Podgoricu (bez zaustavljana), vožnja kroz najveći vinograd u Europi do vinskog podruma "Šipčanik". Razgled vinskog podruma i vođena degustacija vina. Nakon degustacije, nastavak putovanja prema Skadarskom jezeru. Dolazak do Virpazara, ukrcaj na brod i vožnja brodom po Skadarskom jezeru. Organizirani ručak u agroturizmu na Skadarskog jezera. Povratak prema Budvi. Ugodna vožnja uz more, panoramskog razgledavanje zanimljivih mjesta uz obalu, zaustavljanje kod Svetog Stefana - srednjovjekovni utvrđeni grad i utočište pred turskom i gusarskim najezadma, pretvoren je u elitni grad – hotel. Povratak u Budvu i slobodno vrijeme do večere. Organizirana večera u lokalnom restoranu u gradu. Noćenje.

4.DAN 08.04.2018. BUDVA - DUBROVNIK - PULA

Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja preko Tivata do trajekta. Ukrcaj na trajekt i kratka vožnja od Lepetani do Kamenara. Nastavak vožnje autobusom prema Hrvatskoj. Dolazak u Dubrovnik. Razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: vrata od Pila, Onofrijeva česma, Franjevački samostan, Katedrala, Knežev dvor, Stradun, Orlandov stup..... Slobodno vrijeme. U slobodno vrijeme, preporučujemo vam posjet gradskim zidinama ili vožnja žičarom na Srđ. U ranim popodnevnim satima polazak prema Rijeci i Istri. Dolazak kućama u večernjim satima.

redovna cijena po osobi: 1.890,00 kn
first minute cijena do 15.02.2018.: 1.790,00 kn
Popust za djecu do 12 godina u sobi s dvije odrasle osobe: 20%

U cijenu je uključeno:

- prijevoz udobnim turističkim autobusom

- pratitelj putovanja

- licencirani lokalni vodiči u Crnoj Gori

- lokalni vodič za razgled Dubrovnika

- 3 noćenja s doručkom u obiteljskom hotelu 3* u dvokrevetnim i trokrevetnim (tuš/WC,TVSAT)

- 3 organizirane večere u lokalnom restoranu u Budvi

- vožnja brodom do otoka Gospe od Škrpjela + ulaznica u muzej

- paket: ulaznica za NP Skadarsko jezero + vožnja brodom po jezeru + organizirani ručak

- degustacija pršuta u selu Njeguši, posjet i degustacija vina u vinskom podrumu Šipčanik

- ulaznica za Muzej kralja Nikole u Cetinju

- trajekt na relaciji Lepetani - Kamenari

- turističke takse

- sve usluge prema programu

- organizacija puta

- jamčevina putovanja

- PDV

U cijenu nije uključeno:

- piće za vrijeme obroka

- sve što nije navedeno pod cijena uključuje

DOPLATE:

- doplata za jednokrevetnu sobu: 400,00 kn

- doplate na licu mjesta: ulaznica za NP Lovćen + Mauzolej 5 EUR

Informativne cijene ulaznica: Dubrovačke zidine cca 150,00 kn; Žičara za Srđ – cca 140,00 kn

Napomene:

* cijena putovanja formirana je na bazi od minimum 35 osoba, u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene

* za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica

* valuta plaćanja u Crnoj Gori: Euro

ODGOVORNI ORGANIZATOR: CONTINEO d.o.o., putnička agencija, V. Gortana 2, 52000 Pazin

MOGUĆNOST PLAĆANJA U VIŠE MJESEČNIH RATA