23 godine s Vama

Telefon +385(0)52 215 202
 
 
 
 

 

    FotoGalerije


    Prvenstvo u skijanju 2016


    Maturalna putovanja


    Ekskurzije
 
JESENSKO MINI KRSTARENJE - MSC MUSICA: JADRANSKO MORE, 05.11.-09.11.2017. - DJECA DO 12 GODINA GRATIS!

JESENSKO MINI KRSTARENJE - MSC MUSICA: JADRANSKO MORE, 05.11.-09.11.2017. - DJECA DO 12 GODINA GRATIS!

BRETANJA I NORMANDIJA - 30.09.-08.10.2017.

BRETANJA I NORMANDIJA - 30.09.-08.10.2017.

GARDALAND - JEDNODNEVNI IZLETI: 28.10. MAGIC HALLOWEEN

GARDALAND - JEDNODNEVNI IZLETI: 28.10. - MAGIC HALLOWEEN

Example Frame

Salzburg


PREDBOŽIĆNI SALZBURG
22.12.2017. - 24.12.2017.


1.DAN

Polazak iz Pule s parkirališta KONZUM – bivši MERCATOR u 06:00 sati, iz Pazina s „Etradexa“ uz 06:30, s tunela Učka u 06.45 sati i iz Rijeke s Jelačićevog trga u 08:00 sati. Vožnja turističkim autobusom kroz Sloveniju prema tunelu Karavanke. Nastavak vožnje kroz Austriju prema Salzburgu, centru istoimene pokrajine. Smještaj u hotelu u Salzburgu. Nakon kratkog odmora odlazimo razgledati Mozartov grad pješice uz pratnju našeg vodiča: Linzer Gasse u podnožju Kapuzinerberga i Makartplatz na kome se nalazi kuća u kojoj je živio Mozart , groblje Sv.Sebastijana s grobnicama obitelji Mozart i princa nadbiskupa Wolfa Dietricha, palača Mirabell - rezidencija gradonačelnika, barokna katedrala u kojoj je kršten Mozart, crkva sv. Petra - najstarija u gradu, katakombe sv.Ruperta, crkva Franjevaca te Kollegienkirche, remek djelo Fischera von Erlacha, stara i nova Rezidencija prinčeva nadbiskupa, Mozartov trg, Mozartova rodna kuća. U večernjim satima, nakon individualnog obilaska štandova na predbožićnim sajmovima, preporučamo izlazak u neki od poznatih gradskih restorana na kušanje pravog “Salzburger Nockerla” ili u pivnice i pubove na i oko Getreide Gasse. Noćenje.

2.DAN

Doručak. Jutarnji sati su na raspolaganju za božićni shopping na Linzer Gasse i prekrasnoj Getreide Gasse i za individualno upoznavanje s gradom. U 13:00 sati odlazimo na fakultativni izlet u nedaleki Hallein gdje će se zainteresirani moći vratiti daleko u prošlost posjetom rudniku soli Bad Dürrnberg. Tijekom nesvakidašnjeg upoznavanja s velikom atrakcijom svi će dobiti bijelu rudarsku uniformu i nakon vožnje električnim vlakom spustiti se po ulaštenim drvenim toboganima u svijet slanih kristala. Šetnja kroz podzemne hodnike i vožnja splavom na podzemnom slanom jezeru. Nakon 75-minutnog razgleda rudnika moći će se razgledati i ostatak muzejske postave u Muzeju izložaka iz života Kelta. Povratak u Salzburg. Noćenje.

3.DAN

Doručak. Naš izlet u Salzburgu završit ćemo fakultativnim posjetom utvrdi Festung Hohensalzburg koja dominira nad cijelim gradom i okolišem, a koja je tijekom povijesti predstavljala izraz moći salzburških nadbiskupa koji su vladali gradom. Do utvrde ćemo doći uspinjačom i razgledati je individualno uz vođenje putem audio vodiča na više svjetskih jezika. Slobodno vrijeme za individualne programe, ručak i dalje upoznavanje s gradom do popodnevnih sati kada krećemo prema Hrvatskoj i nakon kraćih zaustavljanja za odmor, stižemo u Rijeku i Pulu u večernjim satima.

CIJENA: 1.390 kn
Popust za dijete do 12 godina u sobi s 2 odrasle osobe: 10%

CIJENA PO OSOBI UKLJUČUJE:

- prijevoz turističkim autobusom

- smještaj u hotelu s 4* na bazi 2 noćenja s doručkom dvokrevetnoj sobi s vlastitom kupaonom i WC-om

- pješački razgled grada uz pratnju vodiča

- usluge turističkog pratitelja

- jamčevinu turističkog paket aranžmana

Minimalni broj prijavljenih putnika: 40

CIJENA NE UKLJUČUJE:

- stručna vođenja u muzejima, galerijama i crkvama

- ulaznice za Festung Hohensalzburg 15 EUR

- Katakombe sv Ruperta 2 EUR

- poludnevni izlet u rudnik soli Bad Dürrnberg 25 EUR

NAPOMENA: cijene ulaznica su navedene informativno, a redoslijed fakultativnih sadržaja može biti podložan promjenama.

DOPLATE:

- doplata za jednokrevetnu sobu: 300,00 kn

- putno zdravstveno osiguranje

- osiguranje otkaza putovanja

ODGOVORNI ORGANIZATOR: Jadrotours, putnička agencija, Dolac 9b, 51000 Rijeka

MOGUĆNOST PLAĆANJA U VIŠE MJESEČNIH RATA