27 godina s Vama

Telefon +385(0)52 215 202
 
 
 
 

 

    FotoGalerije


    Prvenstvo u skijanju 2016


    Maturalna putovanja


    Ekskurzije
 
MSC VIRTUOSA - ZAPADNI MEDITERAN, 16.04.-20.04.2021., CIJENA SMJEŠTAJA U KABINI VEĆ OD 999,00 KN PO OSOBI + LUČKE PRISTOJBE

MSC VIRTUOSA - ZAPADNI MEDITERAN, 16.04.-20.04.2021., CIJENA SMJEŠTAJA U KABINI VEĆ OD 999,00 KN PO OSOBI + LUČKE PRISTOJBE

GARDALAND - JEDNODNEVNI IZLETI: proljeće 2021.

GARDALAND - JEDNODNEVNI IZLETI: proljeće 2021.

Example Frame

Predbožićna sjeverna Hrvatska


PREDBOŽIĆNA SJEVERNA HRVATSKA
VARAŽDIN - ČAKOVEC - SV. MARTIN NA MURI
05.12.2020. - 06.12.2020.
19.12.2020. - 20.12.2020.


1. DAN

Polazak iz Pule s parkirališta KONZUM – bivši MERCATOR u 04:00 sata, iz Pazina s „Etradexa“ uz 04:30, s tunela Učka u 04.45 sati i iz Rijeke s Jelačićevog trga u 06:00 sati. Vožnja turističkim autobusom kroz Gorski Kotar prema Zagrebu i dalje prema Varaždinu gdje ćemo odmah po dolasku prošetati znamenitim varaždinskim grobljem ustanovljenim u 18. stoljeću. Za današnji izgled groblja zaslužan je Herman Haller koji je groblje pretvorio u park posadivši različite vrste biljnih nasada poput čempresa, javora, thuja, crvene bukve, jasena, magnolije, trava i cvijeća. Uz čudesno zelenilo kriju se prekrasne obiteljske grobnice, kapelice i nadgrobni spomenici, od kojih su brojni radovi poznatih hrvatskih kipara. Odlazimo na pješački razgled grada uz pratnju stručnog lokalnog vodiča tijekom kojeg ćemo obići i upoznati najvažnije gradske znamenitosti: varaždinsku tržnicu, poznatiju kao „Plac”, gradske palače poznatih obitelji (Patačić – Puttar, Erdödy, Drašković, Keglević…), zgrada HNK, župna crkva Sv. Nikole, gradska vijećnica, Katedrala varaždinske biskupije, Feudalna utvrda, od davnina nazivana Stari grad… Slobodno vrijeme za ručak i posjet božićnom sajmu. Odlazimo u pravcu Međimurja i Čakovca, grada u kojem je preko 100 godina stolovala plemićka obitelj Zrinski. U hrvatsku, ali i europsku povijest Zrinski su se upisali zbog svojih ratničkih pothvata u ratovima s Turcima, ali i kao pjesnici, gastronomi, političari, zavjerenici i na kraju tragičari. Šetnja starom gradskom jezgrom Čakovca: Ulica kralja Tomislava s nizom kuća iz 18. i 19. stoljeća, Franjevački trg sa Franjevačkim samostanom i crkvom Sv. Nikole biskupa, Trg Republike, Trgovački kasino građen u stilu mađarske secesije, spomenik Nikoli Zrinskom, Utvrda Zrinski… Slobodno vrijeme za šetnju i kupnju prigodnih božićnih proizvoda. Nastavak vožnje u pravcu Sv. Martina na Muri i smještaj u apartmane Regina u sklopu termi Sveti Marin. Fakultativna večera uz doplatu. Slobodno vrijeme za neograničeno kupanje u bazenskom kompleksu (mogućnost noćnog kupanja do 23h.).

2. DAN

Fakultativni doručak uz doplatu i slobodno prijepodne za odmor, kupanje u “The Temple of Life” ili tjelovježbu u fitnessu. U popodnevnim satima napuštamo Sv. Martin i krećemo prema Čakovcu te autocestom u smjeru Zagreba i dalje prema Rijeci i Puli gdje stižemo u ranim večernjim satima.

CIJENA PO OSOBI: 490,00 kn

CIJENA PO OSOBI UKLJUČUJE:

- prijevoz turističkim autobusom uz besplatni povratni transfer Pula-Pazin-Rijeka

- smještaj u apartmanima za 2-3 i 4-5 osoba s WC-om, kupaonom i kuhinjom

- neograničeno kupanje u bazenskom kompleksu “The Temple of Life”

- noćno kupanje do 23 h

- besplatni WiFi u cijelom Resortu

- neograničeno korištenje fitnessa

- razglede prema programu

- usluge voditelja putovanja

- lokalnog vodiča u Varaždinu

- pripremu i organizaciju putovanja

- jamčevinu turističkog paket aranžmana

Minimalni broj prijavljenih putnika: 35

CIJENA NE UKLJUČUJE:

- stručna vođenja u muzejima, crkvama i slično, ulaznice

NAPOMENA:

Redoslijed razgleda naveden je informativno, zbog posebne regulacije prometa u Beču za vrijeme Adventa može biti podložan promjenama. Organizacija održavanja božićnih sajmova u nadležnosti je gradskih vlasti i mjesnih turističkih ureda.

DOPLATE:

- obvezna doplata za turističku pristojbu: 10 kuna (po osobi/noć)

- jednokrevetni apartman: 200,00 kn

- doručak 85,00 kn, večera 100,00 kn (uplata prilikom rezervacije aranžmana)

POPUSTI:

- dijete do 12 godina kao treća osoba u apartmanu – 100 kn, odrasla osoba – 50 kn

ODGOVORNI ORGANIZATOR: Jadrotours, putnička agencija, Dolac 9b, 51000 Rijeka

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti: www.jadrotours.hr/opci-uvjeti

MOGUĆNOST PLAĆANJA U VIŠE MJESEČNIH RATA