27 godina s Vama

Telefon +385(0)52 215 202
 
 
 
 

 

    FotoGalerije


    Prvenstvo u skijanju 2016


    Maturalna putovanja


    Ekskurzije
 
MSC VIRTUOSA - ZAPADNI MEDITERAN, 16.04.-20.04.2021., CIJENA SMJEŠTAJA U KABINI VEĆ OD 999,00 KN PO OSOBI + LUČKE PRISTOJBE

MSC VIRTUOSA - ZAPADNI MEDITERAN, 16.04.-20.04.2021., CIJENA SMJEŠTAJA U KABINI VEĆ OD 999,00 KN PO OSOBI + LUČKE PRISTOJBE

GARDALAND - JEDNODNEVNI IZLETI: proljeće 2021.

GARDALAND - JEDNODNEVNI IZLETI: proljeće 2021.

Example Frame

Predbožićni Salzburg, 2 dana


PREDBOŽIĆNI SALZBURG
12.12.2020. - 13.12.2020.


1. DAN

Polazak iz Pule s parkirališta KONZUM – bivši MERCATOR u 04:00 sata, iz Pazina s „Etradexa“ uz 04:30, s tunela Učka u 04.45 sati i iz Rijeke s Jelačićevog trga u 06:00 sati. Vožnja turističkim autobusom kroz Sloveniju prema tunelu Karavanke. Nastavak vožnje kroz Austriju prema Salzburgu, centru istoimene pokrajine. Smještaj u hotelu “Achat Plaza Salzburg zum Hirschen” s 4*. Nakon kratkog odmora odlazimo razgledati Mozartov grad pješice uz pratnju našeg vodiča: palača Mirabell - rezidencija gradonačelnika, Linzer Gasse u podnožju Kapuzinerberga i Makartplatz na kome se nalazi kuća u kojoj je živio Mozart (fakultativni posjet) groblje Sv.Sebastijana s grobnicom obitelji Mozart, crkva sv.Petra - najstarija u gradu, crkva Franjevaca te Kollegienkirche remek djelo Fischera von Erlacha, barokna katedrala u kojoj je kršten Mozart, stara i nova Rezidencija prinčeva nadbiskupa, Mozartov trg, Mozartova rodna kuća. U večernjim satima preporučamo izlazak u neki od poznatih gradskih restorana na kušanje pravog “Salzburger Nockerla” ili u pivnice i pubove na i oko Getreide Gasse. Noćenje.

2. DAN

Doručak. Naš izlet u Salzburgu završit ćemo fakultativnim posjetom utvrdi Festung Hohensalzburg koja dominira nad cijelim gradom i okolišem, a koja je tijekom povijesti predstavljala izraz moći salzburških nadbiskupa koji su vladali gradom. Do utvrde ćemo doći uspinjačom i razgledati je individualno uz vrlo kvalitetno vođenje putem audio vodiča na više svjetskih jezika. Slijedi kratki fakultativni razgled katakombi na groblji Sv.Petra. Slobodno vrijeme za individualne programe, ručak i daljnje individualno upoznavanje s gradom do popodnevnih sati kada krećemo prema Hrvatskoj i nakon kraćih zaustavljanja za odmor, stižemo u Rijeku i Pulu u večernjim satima.

CIJENA PO OSOBI: 750,00 kn

CIJENA PO OSOBI UKLJUČUJE:

- prijevoz turističkim autobusom uz besplatni povratni transfer Pula-Pazin-Rijeka

- smještaj u hotelu s 4* na bazi 1 noćenja s doručkom dvokrevetnoj sobi s vlastitom kupaonom i WC-om

- pješački razgled grada uz pratnju vodiča

- usluge turističkog pratitelja

- jamčevinu turističkog paket aranžmana

Minimalni broj prijavljenih putnika: 40

CIJENA NE UKLJUČUJE:

- ulaznica za dvorac Schönbrunn (Grand Tour) - 22 EUR odrasli, 13 EUR djeca 6-18 godina

- ulaznice za muzeje i ostale atrakcije

- stručna vođenja u muzejima, galerijama i crkvama

NAPOMENA:

- stručna vođenja u muzejima, galerijama i crkvama

- cijene ulaznica: Festung Hohensalzburg utvrda 16 EUR; Rezidencija salzburških prinčeva nadbiskupa 12 EUR; Katakombe na groblju Sv Petra 2 EUR (cijene su informativne)

DOPLATE:

- doplata za jednokrevetnu sobu: 250,00 kn

- obavezna boravišna pristojba: 1,50 EUR po osobi

- putno zdravstveno osiguranje

ODGOVORNI ORGANIZATOR: Jadrotours, putnička agencija, Dolac 9b, 51000 Rijeka

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti: www.jadrotours.hr/opci-uvjeti

MOGUĆNOST PLAĆANJA U VIŠE MJESEČNIH RATA